реклама партнерів:
Головна › Новини › Подорожі

Польща запрошує і чекає туристів!

Звертаємо увагу осіб, що найближчим часом планують подорож до Польщі, що після повенева ситуація на території Польщі не є так загрозливою як її представляють Українські та світові засоби масової інформації. ЗМІ показують жахливий та трагічний образ затопленої Польщі.

У зв'язку з цим повідомляємо, що повінь у Польщі має характер локальний та стосується тільки незначної частини Польщі. Транспорт, державні та недержавні установи, готелі, музеї та театри працюють у звичайному режимі. Слід зазначити, що повінь не вплинула на традиційні туристичні регіони.

Телефон туристичної безпеки:
Зі стаціонарних телефонів: 0 800 200 300
З мобільних телефонів: + 48 608 599 999

Починаючи з 1 червня по 30 вересня 2010 року в годинах 10.00-22.00 на території Польщі буде діяти «Телефон туристичної безпеки». Телефонна лінія дає можливість туристам звертатися за допомогою у надзвичайних ситуаціях. Окрім цього по телефону можна буде отримати підказку, що робити у випадку погіршення здоров'я, пропажі документів чи теж просто отримати туристичну інформацію.

Дзвінки за «Телефоном туристичної безпеки» зі стаціонарних телефонів на номер 0 800 200 300 безкоштовні, для дзвінків з мобільних телефонів на номер + 48 608 599 999 - тарифікуються у відповідності до тарифів мобільного оператора.
Інфолінія «Телефон туристичної безпеки» обслуговується російською мовою.

Вітрильник «Фридерик Шопен» вирушає у світ

У суботу 12 червня Вітрильник «Фридерик Шопен» вирушає у рейс Європою, що триватиме декілька місяців. Це одна із найбільших промоакцій організованих Польською Туристичною Організацією. Вітрильник у рейсі буде заходити в різні порти європейських країн, де будуть проводитися артистичні дійства для мешканців та гостей цих країн.
Запрошуємо Вас до Щеціна, де 12 червня пройдуть найбільші в історії міста святкування «Днів Моря». Захід розпочнеться об 10.00 а у ньому: відвідування палуби всіх пришвартованих вітрильників; представлення для дітей «Арена музики та танцю»; перегони веслярів та інші спортивні змагання, концерти; а у вечорі найголовніше дійство - музична мультимедійна вистава «Шопен на Шопені» та початок рейсу Вітрильника «Фридерик Шопен» тощо.

«Дама з горностаєм» у Королівському Замку у Варшаві
До 30 вересня ц.р. в кімнатах Варшавського Королівського Замку можна подивитися на одну із найвідоміших робіт Леонарда да Вінчі - «Дама з горностаєм». Окрім цього в Королівському Замку представлено інші шедеври колекції Музею Чарториських у Кракові.
Запрошуємо до Варшавського Королівського Замку!

Запрошуємо до Фромборку - місця захоронення Миколая Коперніка
Миколай Копернік помер у 1543 році. Було відомо, що тіло 70-річного астронома було поховане під підлогою кафедрального собору у Фромборку. Але докладне місце спочинку не було відоме. Визначення докладного місця спочинку Коперніка стало можливим завдяки дослідженням проведеним ольштинським істориком доктором Єжим Сікорським. Йому вдалося встановити, що каноніки із фромборської кафедри були захоронені під вівтарем, яким опікувалися за життя. У випадку Коперніка це був вівтар св. Андрія, сьогодні св. Хреста. Більше про Фромборк на www.frombork.pl

У Тарнові відкрито новий канатний парк
Тарнівський канатний парк розташований біля підніжжя руїн замку на місці старого лижного підйомника. Канатний парк - це прекрасна форма проведення вільного часу родом із Франції. Це своєрідна система платформ підвішених на деревах, які поєднується перешкодами. У Парку діють траси: дитяча (мінімальний ріст 110 см, висота траси 1-2 м ), тарзан (для старших дітей та дорослих, висота траси 4-6 м). Більше про Парк на www.parklinowytarnow.pl




Теги:телефон туристичної безпеки, Польща, туризм


Читайте також



Коментарі (0)
avatar