реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Політика уклоністів

Можна безкінечно довго розказувати, що мінські угоди не такі, бо їх «підписав» Порошенко, ненавидіти його й не виходити на акції протесту, бо це, типу, акції, інспіровані Порошенком.

Можна Порошенку не довіряти й брехати, що це він є причиною нинішньої ситуації.
Стверджувати, що він не має плану й не пропонує миру (хоча п‘ять років план діяв і занадто добре діяв, бо дехто в мирному тилу жиріти почав).

Можна вірити, що Зеленський когось там перехитрить і особисто нічого ще не підписав. Але...

Ви не зможете забути, що мінськ давав можливість нам рости, а окупантам - сохнути.
Запропонований відхід від надійного формату до формул росіян це - втрата суверенітету, територій, антиросійської коаліції і санкційного режиму.

А ще це - втрата можливостей вимагати в судах репарацій та інших відшкодувань втрат від агресора та опускання України до рівня «сторони конфлікта з рєспублікамі».

Ви можете не опиратись і подивитись - що буде...
Але це й далі буде продовженням вашої поведінки уклоністів, яка багатьом завадила в 2014 взяти в руки зброю і піти на війну.

Ви або розірвете коло, або ваші онуки будуть знову читати сумний самвидав про власних гамнистих предків, яким просто було достатньо втримати гівно в гузні, встати і вийти з сусідом відстоювати домівку перед окупантом, а вони, натомість, шукали причину, щоб сховатись.

Всім свєтлим чєловєчькам і перфектним патріотам присвячується.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:Олександр Сосницький, перемога Зеленського, мінські угоди, російсько - українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar