реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Політичними лузерами назвав Чечетов партії "НУ". Відео

На зустрічі з журналістами у культурно-мистецькому центрі "Інтермеццо" спікер Партії регіонів, народний депутат Михайло Чечетов назвав політичними лузерами 9 партій, які свого часу склали блок "Наша Україна".

Михайло Чечетов переконаний, що вони намагалися зшити гнилу ковдру і тільки завдяки Ющенку потрапили до парламенту свого часу. "Вони Ющенку ноги повинні цілувати", -- захищав екс-Президента Михайло Чечетов.

Критикою блоку "Наша Україна" пояснив Михайло Чечетов рішення правляої влади прибрати із виборчого закону можливість утворення блоків.

Він також критикував дії Юлії Тимошенко, коли вона укладала газові угоди з Росією. На його думку, підписуючи невигідну для України угоду, вона прикривала "свої хвости" і з точки зору юриспруденції домовленість законна. Але умови України потребують її зміни. При цьому Михайло Чечетов навів таку аналогію: алкоголік йду у магазин і купляє на всі гроші горілку. Сім'я залишається голодною і жінка пред'являє претензії до продавщиці. Але ж та все зробила законно: продала за гроші, а що діти голодні -- так то проблеми вашої сім'ї. Так і в Україні -- то наші проблеми, що угоду підписувала тодішній прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

Віктора ж Януковича Чечетов назвав національним лідером, який вперше об'єднує всю Україну: "Вперше став керувати національний лідер, який не добивається вузькополітичних і партійних цілей, а займається консолідацією суспільства".





Теги:Інтермеццо, Наша Україна, Партія Регіонів, Чечетов


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Ось і скресла крига, пішов лід. Прорвав таки інформаційну блокаду пан Чечетов. Захотіли послухати неперевершеного спікера біло-синіх масмедійники Чернігова, за любязного запрошення КМЦ "Інтермеццо"(???)
Все більшої популярності набувають культурологічні установи націонал-патріотичного спрямування у стані вчорашніх упертих опонентів, а то й противників національної ідеї. Дива та годі.
Ще вкілька днів тому тут йшла плідна розмова з легендою української Незалежності паном Левком Лук'яненком, а сьогодні журналістська громада, яка півроку тому ще була налаштована перекрити будь - які канали піару особи через принципове інформаційне непомічання на небосхилі, а сьогодні вже уважно слухають міркування про "наболіле" народного депутата- про політичних лузерів в українській політиці держави, та про національних лідерів!? Отакої!
avatar
2
Звичайно риганали будуть відбілювати й нахвалювати зрадника ющенка, як сусаніна, що завів Україну в донецьке болото. Зате коли влада зміниться, такі як Чечетов будуть відповідати багато за що, в т.ч. і за подарунок Криворіжсталі Пінчуку та Ахметову, коли той таки Чечетов був головою ФДМ.
avatar
3
Борисе, якщо відкинути емоційну сторону і останній абзац, то треба визнати, що Чечетов таки правий. Хоч як би це нам не подобалось...
avatar
5
....???!
avatar
4
Ото ж, ще рік-два пройде і всі націонал-патріоти, від втоми, чи від "покращення вже сьогодні", геть забудуть про минуле. А почнуть з чистого листа. І всім буде здаватися, що все нормально, проблем нема, а ми- лишень старіємо!? Будьмо! Зі святом, пане Василю!
avatar
6
Хіба західні демократії стоять тільки тому, що сильна влада? Для кого взагалі виголошуються такі спітчі? Якого рівня має бути піпл щоб таке хавати?
avatar