реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Поліція відкрила два кримінальні провадження по 206 округу

На сьогоднішній день Чернігівською поліцією відкрито два кримінальних провадження, які стосуються виборчих перегонів по 206 округу.

Про це сьогодні, 10 червня, під час круглого столу "Парламентські вибори 2016: чи будуть враховані уроки 205 округу?" заявив заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП у Чернігівській області Олег Шимко. Пише про це сайт ПіК

За словами Шимка, поліція розслідує інцидент, який трапився у Ріпках, коли представники місцевого осередку «Блоку Петра Порошенка «Солідарність» у грубій формі завадили представнику ОПОРИ зафіксувати ймовірне порушення виборчого законодавства. Після пред’явлення посвідчення журналіста та спроби зафіксувати на відео наявність у офісі агітаційної продукції за одного з імовірних кандидатів та обробки анкет із персональними даними, представника ОПОРИ обмежили в пересуванні та пошкодили мобільний телефон.

Другий інцидент стосується події, яка відбулася 7 червня, біля приймальні народного депутата Сергія Березенка. Журналісти одного з видань Чернігова розказали, що технолог Березенка Дмитро Касьянов застосував до них силу та пошкодив техніку. В свою чергу, Касьянов запевняє, що жодної сили до журналістів не застосовував.

Водночас, представник поліції не зміг відповісти на питання щодо кількості кримінальних справ, які були відкриті за наслідками правопорушень під час виборів у 2015 році по 205 округу.



Теги:Микитась, округ 206, Ріпки, Березенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar