реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Поліція шукає вандалів

У Чернігові невідомі зловмисники викрали пам’ятник Михайлові Коцюбинському, встановлений на його могилі на Болдиній горі. Про крадіжку до поліції повідомила жінка, яка робила ранкову пробіжку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом Чернігівського міського відділу поліції. Поліцейські обстежили місце події й відзначили, що злодії ретельно підготувалися до злочину. Вони підклали тюки соломи на підніжжя постаменту, щоб не робити зайвого галасу, коли скидали 150-кілограмове бронзове погруддя.

Кримінальна поліція проводить комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення осіб, причетних до крадіжки пам’ятника та встановлення його місцезнаходження.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 297 Кримінального кодексу України (наруга над могилою) - карається обмеженням волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавленням волі від чотирьох до семи років.

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації поліції Чернігівської області

На фото Віктора КОШМАЛА правнук письменника, директор музею- заповідника МюКоцюбинського Ігор Коцюбинський біля пограбованої могили



Теги:викрадення пам'ятника, КОЦЮБИНСЬКИЙ, ГУ НП в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar