реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Покришки для електровелосипедів: моделі, гідні вашої довіри

Поява на ринку електровелосипедів була із захопленням зустрінута любителями цього виду спорту, які віддають перевагу комфорту під час катання або тренувань. Проте ті, хто наважився на таке придбання, зіткнулися з необхідністю вибирати для нового двоколісного транспорту повний комплект аксесуарів. Яким же моделям гуми можна сміливо віддати перевагу.

Які фактори треба враховувати при виборі покришок на електровелосипед

Пріоритетне значення для безпечного катання мають:

  • Стійкість гуми до проколів.
  • Здатність забезпечити хороше зчеплення з різними типами дорожнього покриття.
  • Рівень опору коченню.
  • Гарантія комфорту та безпеки для велосипедиста в умовах бездоріжжя.

Ставлення стійкості до проколів на перше місце не випадкова. За наявності на велосипеді мотора-маточини заміна пошкодженої гуми в дорозі може виявитися складною. Для цього буде потрібний спеціальний гайковий ключ, возити з собою який не завжди зручно. Тому важливо повністю захистити себе та велотранспорт від подій, обравши надійні покришки з підвищеним рівнем міцності.

Щодо вибору гуми за розмірами, зверніть увагу на такі моменти:

  • Діаметр 28 дюймів підходить для шосейних та окремих гібридних моделей.
  • Такий же діаметр на ширшій гумі використовується на МТБ.
  • Діаметр 27,5 дюйма є оптимальним для гравійних, гірських та деяких гібридних конструкцій.
  • Діаметр 26 дюймів частіше зустрічається на бюджетних та застарілих моделях електровелосипедів.

Рейтинг кращих моделей, складений за відгуками власників електровелосипедів

Щоб не займатися вивченням технічних подробиць, зверніть увагу на наступну добірку кращих моделей гуми для електровелосипедів, які довели свою здатність забезпечити м'який перебіг транспортного засобу та звести до нуля ризик неприємних подій.

  1. Schwalbe Marathon Plus – мабуть, зразок міцності для численних конкурентів. Його візитна картка – посилені бічні частини та основний шар SmartGuard 5мм, а також наявність смуги, що відбиває, для ідентифікації велосипеда на трасі в темний час доби та непогані параметри стійкості для сирої погоди.
  2. Continental Contact Speed. Модель, в якій поєднуються відразу кілька переваг – захист від проколів, стабільна швидкість та можливість швидкого кочення для її набору.
  3. Continental Contact Travel. Американські покришки сподобаються тим, хто звик їздити на значній швидкості та воліє підкорювати далекі відстані за одну подорож.
  4. Ще одні німецькі покришки (покрышки Швальбе) Schwalbe GT365. Непоганий варіант для любителів упорядкованих трас та легкого екстриму на бездоріжжі, де про асфальт тільки мріють.
  5. Vittoria e-Randonneur G2.0. Універсальна модель гуми, яка добре поводиться на різних типах покриття і не боїться раптової зміни погоди. Також серед переваг моделі — висока міцність, стійкість до проколів і низький опір коченню.
  6. Continental E Contact Plus – оптимальне рішення для потужних моделей велотранспорту. Покришки даної модифікації мають винятковий рівень захисту від проколів як у модельному ряді бренду, так і серед усіх зразків шин для електровелосипедів.
  7. Schwalbe Marathon E-Plus. Серед переваг тут є високий рівень захисту від проколів, а також покращені параметри зчеплення на поганій і мокрій дорозі.
  8. Schwalbe Big Ben Plus. Непоганий варіант для гірських велосипедів, які найчастіше використовуються на міських трасах. Захист від проколів тут забезпечує 3 мм захисної смуги GreenGuard та посилена конструкція боковин.

Вибір на користь однієї із зазначених покришок – найкраща можливість оцінити у дії всі численні переваги електровелотранспорту.




Теги:Marathon Plus, Швальбе



Коментарі (0)
avatar