реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Походи на Межигір'я стануть багатотисячними

За організацію "походу на Межигір'я", який відбувся у п'ятницю, голові "Демократичного альянсу" Василю Гацьку дали 5 днів арешту. Про це "Українській правді" повідомив активіст Андрій Богданович.

"Суддя врахувала те, що у Гацька двоє дітей на утриманні, тому це стало пом'якшуючими обставинами", - сказав він.

За словами Богдановича, Гацька визнали організатором акції, яка відбулася в п'ятницю на підтримку Максима Панова, якого звинувачують у несанкціонованій акції під Межигір'ям.

Крім того, він повідомив, що у п'ятницю під Вишгородським райвідділком міліції було складено 15 протоколів на учасників акції. Всі вони отримали попередження або штраф.

Як відомо, у п'ятницю під Межигір'ям активісти "Демократичного альянсу" вимагали справедливого рішення для Панова, якому суд дав сім днів арешту за начебто несанкціоновану акцію.

У середу міліція під Межигір'ям затримала чотирьох активістів начебто за порушення порядку проведення мирних зборів. Самі ж правоохоронці заявили, що затримали не чотирьох, а шістьох осіб.

Це -- з повідомлення сайту "Газети по-українськи".

З інших джерел відомо, що судді, які приймали рішення, пророкують тисячні походи на Межигір'я -- резиденцію Віктора Януковича. Адже ще раніше на територію проникла журналістка Тетяна Чорновіл, заявивши: "Де пройшла одна -- пройдуть і тисячі!".



Теги:Межигір'я, тетяна Чорновіл, резиденція Януковича, опозиція, Демократичний союз


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
а как же свобода и демократия? или когда это касается Межгорья, там другая страна и режим - монархический? пора вила брать и идти против олигархов, как в 17-м против буржуев!!! а то власть и оппозиция себя уже богами возомнили, только бессмертия не хватает!!!
avatar