реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Януковичу принесли памперси

Сьогодні біля резиденції Віктора Януковича у Межигір'ї активісти "Демократичного альянсу" проводили акцію на підтримку своїх колег, раніше засуджених за пікетування.

Як відомо, 5 квітня суд заборонив "Демократичному альянсу" проводити протест щодо поганого стану доріг в Україні перед офісом Президента в Нових Петрівцях.

11 квітня суд засудив активіста "Демальянсу" Панова на 7 діб та ще трьох демальянсівців до штрафу 170 гривень за нібито проведення акції, яку заборонили. Хоча хлопці та журналісти прибули на місце подій дивитися, як прибирають наслідки повені, зазначають у русі.

Зараз хлопці організували нову акцію -- зокрема, привезли памперси для Януковича. Дуже актуально, якщо згадати як він падав від яйця в Івано- Франківську.

Спочатку невідомі в чорному намагалися відтіснити протестувальників від воріт, а потім міліція провела перші затримання. Народний депутат Леся Оробець не давала вивезти затриманих. Зрештою, їх відпустили.

Цікаво, що така проста акція виглядає більш ефективною, ніж поїздки опозиційної трійці Украною. Чомусь жодна з трьох опозиційних парламентських партій не підтримала акцію у Межигір'ї...



Теги:Демальянс, Межигір'я, опозиція


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
не, ну вы спросили!! вы б еще спросили, почему оппозиция не поддержала коммунистов в отмене пенсионной реформы? понятно ведь почему, власть и олигархи им платят! своими акциями они людям глаза замыливают, а против батюшки-кормильца не пойдут!!!!
avatar