реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чернігівські боксери повернулися з «бронзою», але без верблюда

З бронзовою медаллю повернувся із першого чемпіонату Європи з боксу серед студентів чернігівський боксер Дмитро Митрофанов (тренер Руслан Саід). Дмитро виступав у категорії до 69 кілограмів. Проте ця медаль не те — що міг і хотів отримати Дмитро. За словами експертів, на подібних змаганнях хто платить, той і замовляє музику. Тож і зрозуміло, що перемоги на рингу дісталися переважно росіянам.
Із Елісти чернігівські боксери привезли 15 кілограмів запашного калмицького чаю, подарованого господарями.
А від верблюда відмовились – розповів «Сіверщині» Руслан Саід.
Спортсмени висловлюють вдячність всім, хто надав їм можливість взяти участь у чемпіонаті: Миколі Носку – ректору ЧДПУ ім. Т. Шевченко, Миколі Лазаренку – начальнику управління у справах молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, Анатолію Заліському – начальнику управління освіти і науки Чернігівської ОДА, президенту Федерації боксу Чернігівської області – Ігорю Дейнеку та віце-президентам –Андрію Требуху, Владиславу Бойправу та Володимиру Примаку.
Загалом же у доробку української команди — одне «золото», чотири «срібла» та чотири «бронзи». Вона виборола третє місце.
На турнірі не було рівних олімпійському чемпіону, чемпіону світу та Європи Василю Ломаченку, хоча він і вперше виступав у новій для себе ваговій категорії — до 60 кг.
На другу сходинку п'єдесталу піднімалися Дмитро Руденко (до 54 кг), Іван Сенай (до 81 кг), Сергій Радченко (до 91 кг), Анатолій Антонюк (більше 91 кг).
Бронзовими призерами стали Денис Козарук (до 48 кг), Дмитро Саласенко (до 51 кг), Денис Беринчик (до 64 кг).

Олександр ЯСЕНЧУК



Теги:бокс, митрофанов, Ясенчук, Спорт, Саід


Читайте також



Коментарі (0)
avatar