реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

“Податкова ліга” відкрила новий сезон

У новому навчальному році Рада профспілки продовжила спортивну програму з оздоровлення та розвитку дітей “Податкова ліга”, яка була започаткована у 2008 році.

В загальноосвітній школі №20 м. Чернігова була проведена вікторина з податкової тематики серед учнів 5-6 класів. Слід зазначити, що під час її проведення учні продемонстрували не лише обізнаність, але й ґрунтовні знання щодо можливостей отримання доходів, ведення свого бізнесу та сплати податків. Набравши в комплексному заліку 49 балів, перемогу виборов Дмитро Скрипка. Він також був найактивнішим учасником вікторини.
Втім податківці не лише ставили запитання, але й успішно витримали іспит, відповідаючи на численні запитання допитливих школярів щодо роботи податкової служби.

По завершенню вікторини відбувся турнір з міні-футболу “Вересневий кубок”. У ньому взяли участь 37 учнів 5-6 класів. Змагання пройшли за коловою системою - кожна команда зустрічалася з командою суперника. Це обумовило напругу та непередбаченість результатів матчів.
До фінальних матчів дісталися найсильніші команди, які і розіграли призові місця.

У матчі за бронзові нагороди наполегливішою виявилася команда 6-Б, яка виграла “малий” фінал з рахунком 1:0.
Родзинкою турніру став фінальний матч, у якому зустрілися команди 5-Б та 6-А класів. Напругу у грі зупинив лише фінальний свисток судді, який зафіксував перемогу 6-А.

Тож срібні нагороди дісталися команді 5-Б. А головний приз - “Вересневий” кубок та золоті медалі виборола команда 6-А (на фото). Також були визначені кращі гравці в окремих амплуа: Кирило Бабашов - “кращий захисник”, Дмитро Скрипка - “кращий нападаючий” та Іван Каноненко - “кращий бомбардир”.

А найголовніше - всі учасники “Податкової ліги” одержали задоволення та позитивні емоції.

Ігор Закружний,
голова спортивної комісії Чернігівської обласної ради
Всеукраїнської профспілки працівників органів ДПС.




Теги:податкова тематика, чернігівська СШ № 20, Податкова ліга, міні-футбол


Читайте також



Коментарі (0)
avatar