реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Податки - простір для творчості

Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей» міські податківці проводять щороку, надаючи можливість проявити юним талантам фантазію та неординарність у баченні податків.
Роботи можна виконувати у трьох напрямках: малюнок, твір декоративно-прикладного мистецтва та літературна робота.

Школярі міста із задоволенням беруть участь у конкурсі, використовуючи методичні матеріали для правильного оформлення робіт, про що працівники масово-роз’яснювального відділу податкової інспекції детально розповіли дітям та вчителям.

Отже, конкурс набирає обертів. І вже є перша „ластівка”.

Тетяна Симоненко, учениця 6 класу колегіуму №11 м. Чернігова, написала поему „Світлик і Тетянка”. Ідея зробити радіоп’єсу виникла у завідувача редакції радіо КП „ТРА „Новий Чернігів”, члена національної спілки письменників України, лауреата багатьох Всеукраїнських премій Сергія Дзюби. Тетяна Симоненко та Артем Мекшун (учень того ж колегіуму) вже не раз виступали з цією п’єсою по міському радіо. І цікаво те, що режисером –постановником є сам автор.

Податкові знання на сьогодні незамінні, і це зовсім не вишукані слова. Бо, як відомо, «без податків нема достатку», і жодна країна світу не існувала і не може існувати без податків.

Підготувала Ірина Берегова, ДПІ у м. Чернігові




Теги:Всеукраїнський конкурс, Конкурс, Податки, радіоп'єса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar