реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Діти і податки. Захоплення

Триває конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей 2010»

Податкові знання на сьогодні незамінні, і зовсім це не вишукані слова. В цьому суспільство мало нагоду переконатися неодноразово, бо як відомо, «без податків нема достатку», й жодна країна світу не існувала і не може існувати без податків. Отже, заради майбутнього, свого та наших дітей, майбутнього своєї країни, розуміючи важливість формування високої податкової культури, податківці міста проводять роботу з проведення лекцій, практичних занять, семінарів, а також пізнавально-ігрових та публічних заходів з податкової тематики.
Важливу роль тут відіграє Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей 2010», адже головна мета його – донести до свідомості майбутніх платників податків важливість своєчасної і повної сплати податків для зміцнення економіки держави і добробуту її громадян.
Школярі із задоволенням беруть участь у конкурсі «Податки очима дітей 2010». А податківці допомагають їм через образне осмислення цієї теми уявити місце та значення податків у житті держави, суспільства й кожної окремої людини.
З кожним роком зростає кількість робіт, в яких школярі різного віку за допомогою олівця та пензля, у вишиванках, ліпленні тощо відтворюють своє бачення того, яку користь приносять податки, як і для чого працюють податкові служби. Сподіваємося, що цього року робіт буде ще більше. Адже, відвідуючи експозицію виставки переможців конкурсу, діти захоплювались роботами його учасників та висловлювали бажання взяти участь у конкурсі „Податки очима дітей – 2010”.
Перші твори вже є. Свої роботи можна приносити до податкової інспекції міста за адресою: вул. Кирпоноса, 28 кім. № 2, 8 до 1 травня 2010 р.

Віктор Тканко, заступник начальника ДПІ у м. Чернігові




Теги:віктор, податкова, Конкурс, очима, область, діти, Податки, школярі, дітей, Чернігівська


Читайте також



Коментарі (0)
avatar