реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Подаруй коханій небачену насолоду

В сучасному світі всі люди прагнуть до удосконалення всього, що їх оточує і сексуальне життя є тому не виключенням. Ми щодня бажаємо отримувати нові й нові відчуття від своєї роботи, хобі, від спілкування із людьми і бажання отримувати нові відчуття від сексу вже давно нікого не дивують. Зараз є дуже багато методів урізноманітнення статевих стосунків, але одним із найпопулярніших і найвідоміших є використання насадки на член.

Хто може використовувати насадку

За допомогою такої насадки можна в декілька разів збільшити чоловічий статевий орган за лічені секунди не відволікаючись надовго від статевого акту. В залежності від виду та функціональності такого інтимного приладдя ваш орган зможе збільшитися до 8 см в довжині та до 2 см в діаметрі. Хто не мріє про такі розміри?

Ця допоміжна річ подарує неабияку палітру нових відчуттів навіть самим холодним в ліжку людям будь-якого віку. Зазвичай інтимні іграшки та насадки дуже популярні серед молоді, але треба усвідомлювати і те, що люди більш старшого віку за їх допомогою можуть продовжити своє сексуальне життя, а то і взагалі його врятувати.

Використовується насадка на статевий член з наступними цілями:

  1. Для отримання нових відчуттів.
  2. Для того, щоб сексуальне спілкування тривало якомога довше і в найпікантніший момент не завершилось відсутністю задоволення в обох партнерів.
  3. Для збільшення статевих органів чоловіка.
  4. Як засіб контрацепції.
  5. Для збудження. Насадки спеціального типу можуть викликати збудження за допомогою своїх масажних функцій. Якщо насадка із вібрацією, то це подарує насолоду під час збудження обох партнерів одночасно.
  6. Якщо в партнерів є невідповідність в розмірах статевих органів, то насадки допоможуть вирішити цю проблему без жодних хірургічних втручань.
  7. Є вид насадок, які покликані врятувати статеве спілкування в парах, де чоловік має слабку ерекцію. При використанні такого приладдя жінка зможе повністю насолодитися сексом без жодних нарікань на партнера.

Які є види насадок та з яких матеріалів виготовляються

В сучасному світі інтимних додатків відомі такі насадки на статевий член:

  • Фаллопротез (на вигляд як повноцінний член, але має спеціальне кріплення, яке вдягається на тіло);
  • насадка із вібрацією;
  • насадки для подвійного проникнення;
  • насадка-чохол, що порожня всередині, має тілесне забарвлення і реалістичну фактуру;
  • насадка із відкритою голівкою;
  • із закритою голівкою.

Найчастіше використовують для виготовлення таких інтимних речей силікон, еко шкіру, ПВХ, гуму, нерідко виготовляють насадки із стерильного пластику.

Для того, щоб інтимна насадка виправдала очікування партнерів, її варто використовувати згідно з рекомендаціями виробника та продавця, зберігати в належних умовах і обов’язково після кожного використання піддавати гігієнічним процедурам.

Тож не затискайте свої бажання сексуального експериментування в залізні лещата – купуйте насадки та живіть повноцінним статевим життям.




Теги:споживач, він і вона


Читайте також



Коментарі (0)
avatar