реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Плював на суд - кримінал!

За управління автотранспортом попри заборону суду настає кримінальна відповідальність

Органами прокуратури Чернігівської області проводяться перевірки дотримання законодавства при виконанні судових рішень щодо позбавлення права керування транспортними засобами. У ході перевірок виявлено більше десяти фактів документально підтверджених порушень цієї судової заборони.

Зокрема, мешканець м. Щорс у минулому в стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП зі смертельними наслідками, за що і був засуджений до позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами. Але належних висновків для себе не зробив, після відбуття основного покарання знову сів за кермо — і знову напідпитку. Можливим негативним наслідкам такої їзди запобігли працівники ДАІ, які своєчасно затримали правопорушника.

За керування автотранспортним засобом у стані сп’яніння та без документів порушник поніс передбачену законом адміністративну відповідальність.

За скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 382 Кримінального кодексу України (невиконання судового рішення), вироком Щорського районного суду від 20 серпня його засуджено до штрафу в розмірі 8500 гривень.

Прес-служба прокуратури Чернігівської області



Теги:викорнання судових рішень, штрафи, Щорс, прокуратура в Чернігівській області, керування автотранспортом


Читайте також



Коментарі (0)
avatar