реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Пляжний сезон у Чернігові офіційно стартував

Керівництво міста на чолі з міським головою Владиславом Атрошенком офіційно відкрило пляжний сезон на «Золотому березі» Десни в Чернігові.

Це було свято спорту, веселощів та відпочинку.

«Трошки погода відстає, але я думаю, сонячних днів буде достатньо. На міському пляжі ми агітуємо за здоровий спосіб життя, і я особисто запрошую усіх бажаючих на змагання з різних видів спорту» – сказав Владислав Атрошенко (на знімку).

На спортивних майданчиках можна було пограти і повболівати за інших у поєдинках з міні-футболу, баскетболу, тенісу, взяти участь в інших спортивних активностях. Зокрема, міський голова і команда депутатів міської ради позмагалися разом з усіма в підтягуванні на турніку, віджиманні на брусах та армреслінгу.

Одночасно, на іншій локації, для гостей міського пляжу проходила концертна програма за участю шоу-балету Міського Палацу культури, творчого центру «ArtVoice», народного колективу сучасного танцю «Парадокс», солістів театру естради «Феєрія», Діни Лобур, зразкового колективу студії сучасного танцю «Альянс», зразкового колективу танцювального центру «INSIDE», Романа Орловського, танцювального колективу «Модерн Денс» (керівник – Катерина Гриськова), солістів приватної школи музики «Diez», театру пісні «Забава» (керівники – Марина Харчук і Наталія Литвинова). Для дітей були влаштовані ігри з аніматорами.
"Голос України"






Теги:літо, пляж, Золотий Берег, Владислав Атрошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar