реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Зниклу дівчинку знайшли мертвою

16 серпня знайдено тіло дівчинки, котра 14 серпня зникла з пляжу «Золотий берег» на річці Десна у м. Чернігів.

Про це повідомив на своїй сторінці в мережі Фейсбук та висловив співчуття міський голова Владислав Атрошенко.

Тіло знайдене поблизу пішохідного мосту. А зникла 13-ти річна дівчинка, яка відпочивала з батьками, в кінці пляжу, на який виходить «стежина здоров’я» з міського парку.

«Звертаюся до всіх чернігівців, максимально пильнували своїх дітей біля води та завжди тримати їх у полі зору», – зазначено від імені міського голови у Facebook.

Про це також повідомляє Управління ДСНС України у Чернігівській області.

«16 серпня о 09:00 водолазами обласної рятувально-водолазної служби в районі оздоровчого комплексу "Княжий Град" виявлено та піднято з річки Десна тіло 12-річної Юлії, яка 14 серпня зникла у воді під час відпочинку на міському пляжі "Золотий берег"», – сказано в офіційному повідомленні.

Активні пошуки зниклої дитини тривали 14-15 серпня. Проводилося обстеження підводної та надводної акваторії річки Десна, а також берегової лінії пішими патрулями рятувальників.

До робіт залучалося 14 чоловік особового складу, 3 одиниці техніки та 2 моторні човни від Управління ДСНС України у Чернігівській області, а також 3 чоловіки та 1 моторний катер від Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби.



Теги:Владислав Атрошенко, ДСНС в Чернігівській області, Золотий Берег


Читайте також



Коментарі (0)
avatar