реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Пляж у Чернігові зрівняють з землею

Міський пляж «Золотий берег» вирішили зрівняти з землею, бо останнім часом він був не дуже золотий. Хоча щороку в благоустрій і вкладали кошти, але їх скоріше закопували у величезний піщаний горб, на який перетворився пляж. Цього року вирішили йти іншим шляхом.

Пляж звичайно на цьому місці буде, але тепер він виглядатиме саме як пляж. Берег обіцяють зробити рівним і пологим. Розвалений туалет відремонтувати, а також встановити ще один – новий. Місця відпочинку планують зонувати і облаштувати.

Для збільшення території «Зеленбудівці» пиляють дерева, але, наголошують, лише аварійні. Про це повідомляє сайт ПіК, посилаючись на сюжет телеканалу "Дитинець".

Підприємці, які працюють на «Золотому березі», також мають навести лад на своїй території.

В подальшому планують на розгляд виконкому міської ради винести пропозицію закріпити «Золотий берег» за комунальним підприємством «Парковка і ринок», аби його працівники слідкували за порядком на пляжі, укладали договори з підприємцями, які тут зможуть торгувати, стежили за правильністю паркування автівок в зеленій зоні.

Заплановані роботи потребують капіталовкладень. Тому на облаштування «Золотого берега» цього року планують витратити 100 тисяч гривень. До речі, в минулі роки на створення піщаних горбів виділялися такі ж суми.



Теги:відпочинок у Чернігові, пляж, Десна, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar