реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Плавні горять!

Доки всі налякані короновірусом – підпал трави, очерету, сухого гілля, що приводить до масштабних пожеж, не припиняється. Протягом минулого тижня рятувальники Чернігівщини, як повідомили в обласному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій, врятували трьох людей та 299 разів залучались до ліквідації пожеж, надзвичайних подій, надання допомоги громадянам.

В області ліквідовано всього лише за тиждень 280 пожеж, 233 з яких виникли в лісі, на лузі та на болоті. Звісно, підпалили люди, а не якась стихія. У селах Макіївка Носівського, Рижки Коропського, Кобижча Бобровицького районів та в Чернігові на пожежах загинули четверо людей. Нагадаю, що від короновірусу, про який всі говорять, в області ще не помер ніхто, а від пожеж гинуть реально.

192 чоловіків особового складу підрозділів ДСНС та 59 одиниць спеціальної техніки перебували на минулому тижні на цілодобовому чергуванні, намагаючись погасити рукотворні пожежі. Як бачите, вдавалося не завжди врятувати людей від їх дурості, не кажучи про звірів, що гинуть мовчки.

Василь ЧЕПУРНИЙ, "Голос України"
Фото Віктора КОШМАЛА



Теги:пожежі, Василь Чепурний, ДСНС в Чернігівській області, Журавка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar