реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Після третього поновлення справи прокуратура пропонує розповісти про євромайдан

У прокуратурі Чернігівської області запроваджується «гаряча лінія» для сприяння збору інформації про події під час Євромайдану. Про це повідомила її прес- служба.

Для надання всебічної, повної і об’єктивної правової оцінки всім подіям, пов’язаним з придушенням колишньою владою Євромайдану та організацією Антимайдану, прокуратурою Чернігівської області проводиться збір та вивчення фактів, які можуть бути підставою для вжиття додаткових заходів прокурорського реагування.

Громадян, які мають досі не оприлюднену інформацію про організацію та відправлення упродовж листопада 2013 – лютого 2014 року мешканців області, у тому числі так званих «тітушок», для участі у провокаціях та перешкоджання мирним акціям протесту громадян, що відбувалися в той час у м. Києві, просимо повідомити про ці факти в прокуратури районів або прокуратуру області.

У прокуратурі Чернігівської області для сприяння в організації збору такої інформації від якнайширшого кола громадян запроваджується консультативна «гаряча лінія», на яку можна звернутися за телефонами (0462) 67-40-86, 77-44-20.

На фото: оці люди, що під охороною міліції грузили апаратуру громадської організації "Апельсин" під час розгону євромайдану, так і залишилися для прокуратури невідомими...



Теги:Летающий Корабль-Призрак / The Flyi, євромайдан


Читайте також



Коментарі (0)
avatar