реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Пінчук вимагає від Вселенського патріарха...

Всім давно відомо, що клан Кучми має цілу команду політичних лакеїв-утриманців.
На будь-який смак, будь-яких кольорів, будь-якої орієнтації.

Однак останнім часом, враховуючи настрої українців, Леонід Данилович і його касир – Пінчук, якщо йдеться про публічні заходи, фото і телекамери, з’являються на публіку виключно в оточенні Єврооптимістів на чолі із Сєрьожой Лещенко. Ну на крайній випадок Пінчук дозволяє обслинявити себе – зірковій Юлії Мостовій, а Леонід Данилович – чарівному Моні Гордону.

Але то все вітрина, під спів Вакарчука.
А ми зазирнемо за лаштунки.

Саме у дні так званого YES, де Пінчук натхненно корчив прозахідні рожі і пози, він за вказівкою Путіна звернувся до Вселенського Патріарха, аби він не давав Україні Томаса без згоди Гундяєва.
На цей раз замовлення Путіна Пінчук підписав не сам, як у випадку його програмної статті в «Уолстрітджорнал», де цей благодійний легень вимагав від українців відмовитися від ЄС і НАТО, подарувати Крим Росії, а Донбас - бандитам.

Тепер листа до Варфоломія Константинопольського підписали Яков Безбах, якого Пінчук власноруч завів по власному округу у Верховну Раду смотрящім від клану, і Андрій Деркач – майже член родини Кучми – синок того самого голови СБУ – Леоніда Деркача, що справедливо разом з Юрієм Кравченко і О. Пукачем підозрюється в організації політичних вбивств на замовлення Кучми. (За нашим інсайдом хитрий і ссикливий Литвин не відмовлявся, але ховався до останьої хвилини, аби не підписати це звернення).

Читайте самі цих найправедніших вірян.
https://www.obozrevatel.com/…/obraschenie-k-ego-svyatejshes…

Здавалося б, що нам до тієї купки довічних комсомольців? Ми що, не звикли до їхньої зради?
Все б так. Але трохи - не так.

Зміст замовлення Путіна полягає якраз у тому, щоб сигнал до заперечення Автокефалії української церкви надходив саме з України. Надходив не від попів, а - політиків. Впливових – яким є клан Кучми і Пінчука. Ви вже чули, хто кращий за всі часи? І від польових командирів цього клану: Медведчука, і від Рабіновича?
І сигнал цей, де сам Ху@ло – наче у стороні, поки не помітний. Але той сигнал не до Варфоломія. То сигнал до майбутньої смути, аби потім знову назвати – Громадянською війною в Україні свою власну - нову, тепер вже релігійну, агресію.

Правда по заслугах Кучма отримав орден від Філарета?

Олексій ПОДОЛЬСЬКИЙ

P.S. На фото касир Кучми – Пінчук з Безбахом - смотрящим цієї родини у Верховній Раді.



Теги:Пінчук, автокефалія, олігархат, клан кучми, Томос


Читайте також



Коментарі (0)
avatar