реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Підприємствам-перевізникам Чернігівщини компенсували з бюджету незароблених 400 тисяч гривень

Порушення при компенсації витрат на безкоштовне перевезення пільгової категорії громадян підприємствам-перевізникам у Чернігівській області носять масовий характер.

Це засвідчила ревізія використання коштів субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню у 2008 — 2010 рр.

Як показали контрольні заходи, в багатьох випадках підприємства-перевізники пред’являли до відшкодування завищені суми розрахунків. Тобто за державний кошт їм компенсували витрати, які фактично ними понесені не були.

Крім того, ревізори встановили факти, коли витрати за перевезення відшкодовувалися підприємствам, які взагалі не мали права надавати такі послуги — вони не пройшли конкурс та з ними не було укладено відповідних угод.

Загалом, порушення щодо незаконної компенсації перевізникам витрат на безкоштовне перевезення пільгової категорії громадян ревізори КРУ виявили у 18 з 23 перевірених управлінь праці та соціального захисту населення районних державних адміністрацій. А збитки, завдані при цьому бюджету, сягнули 400 тис грн.

Прес-служба КРУ в Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar