реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Під Черніговом радилися правозахисники України, Білорусі та Грузії

Село Количівка біля Чернігова віднедавна відоме ще й тим, що тут розміщений Дім прав людини. Це дійсно окремий дім, у якому щойно пройшла міжнародна зустріч представників мережі домів з прав людини.

Метою триденної зустрічі став обмін досвідом, презентація ситуації з правами людини в країнах представників та їхньої правозахисної та освітньої діяльності; розробка майбутніх спільних освітніх проектів у сфері прав людини.

Українські, білоруські та грузинські правозахисники зазначили, що досвід та напрацювання колег є дуже цінними для роботи їхніх організацій, та підтвердили наміри у продовженні тісної кооперації та солідарних дій.

Зокрема, представники білоруського Дому прав людини, який є “Домом прав людини у вигнанні” та знаходиться у Вільнюсі (Литва) через неможливість повноцінної діяльності вдома, показали фото організації. На фасаді будівлі, починаючи з 2014-го року, разом з литовським та білоруським стягом майоріє український стяг в знак солідарності з воюючими українцями."Голос України"



Теги:Количівка, Дім прав людини, правозахисники


Читайте також



Коментарі (0)
avatar