реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Петро Порошенко з політики не йде

Команда Порошенка протидіятиме планам Кремля сформувати лояльну до себе більшість у політиці під час парламентських виборів.

«Наступного місяця я залишу пост глави держави. Так вирішила більшість українців. Я піду з офісу, але я не йду з політики». Про це заявив Президент України Петро Порошенко у своєму виборчому штабі. І водночас поділився, що стратегічні цілі України поставлені під загрозу. Проте, за його словами, команда Порошенка захищатиме курс на членство в НАТО, безвіз, українське військо, українську мову. «Якщо Верховна Рада ухвалить закон про мову, я буду щасливий і гордий його підписати», - заявив Президент.

Його команда захищатиме і Православну церкву України - міцний фундамент нашої духовності та стабільність фінансово-банківської системи. «Бо очевидно, що з Коломойським будуть розраховуватися Приватбанком», - пояснив він. - А ще – наша команда захищатиме потужну світову коаліцію, яку створювали п'ять років на підтримку України, продовження режиму санкцій проти Росії. Протидіятиме планам Кремля сформувати лояльну до себе більшість у політиці під час парламентських виборів. Так само захищатиме децентралізацію, інклюзивну освіту, реформу сільської медицини, електронні закупівлі, енергетичну незалежність, енергоефективність. І все, що зробили за 5 років. «І я пишаюся цим», - наголосив Петро Порошенко."Голос України"



Теги:вибори 2019, Петро Порошенко, другий тур


Читайте також



Коментарі (0)
avatar