реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Перший пішов: міністр фінансів подав у відставку

Президент Віктор Янукович прийняв заяву про відставку міністра фінансів Федора Ярошенка. Про це повідомила прес-служба президента.
За повідомленням прес-служби, сьогодні під час зустрічі Ярошенко звернувся до Януковича з проханням звільнити його з посади за власним бажанням.


«Порадившись із прем’єр-міністром, я попросив президента звільнити мене з посади Міністра фінансів за власним бажанням. Глава держави підтримав мою пропозицію. Я написав заяву за власним бажанням», - сказав Ярошенко після завершення зустрічі.

Ярошенко зауважив, що за час своєї роботи на посаді очільника Мінфіну доклав багато зусиль для того, щоб Міністерство «було кращим» і працювало на виконання всіх реформаторських кроків, ініційованих президентом.

«Ми сформували нормальний міцний колектив. Я дуже радий, що міністерство потужно виконує всі завдання. Але, безумовно, завжди є проблеми. Я хотів би побажати новому Міністру фінансів поменше допускати помилок і більш ефективно працювати», - сказав він.

Ярошенко наголосив, що після «відновлення форми» проситиме президента довірити йому роботу на тій ділянці, на якій той вважатиме за доцільне.

Нагадаємо, наприкінці 2011 року у ЗМІ повідомляли, що міністр фінансів Федір Ярошенко є в зоні ризику під час кадрових змін Кабміну.

ЗМІ неодноразово поширювали інформацію, що відставка нинішнього міністра фінансів дозволить звільнити місце для нинішнього глави СБУ Валерія Хорошковського, який стане новим віце-прем'єром і очолить Міністерство фінансів.

Тиждень



Теги:міністр фінансів, відставки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar