реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Перший французький міст встановлено!

Чернігівська область, як повідомлялося раніше, перед Новим роком отримала три мости із Франції. Наразі перший із них уже встановлено.

Три збірні конструкції мостів забезпечуватимуть проїзд дорогами державного значення на локаціях, де під час бойових дій були зруйновані штучні споруди. Як повідомили в обласній Службі автомобільних доріг, модульну конструкцію одного з трьох мостів зібрали та встановили на балки. Проїжджа частина готова до експлуатації — спеціальне покриття зносу було нанесене ще на заводі. Завершили встановлення перильного огородження. Нині проводиться підготовка до влаштування перехідних монолітних плит. Далі буде змога проводити роботи з влаштування підходів до мосту.

«Після цього запустимо рух транспорту та розберемо тимчасовий об'їзд, збудований навесні після деокупації області», — пояснюють у САД.

Важливо, що всі мости не просто розбірні, а спроектовані для конкретних локацій, тому мають різну довжину — 68, 34,2 і 23 метри. Французи спеціально приїздили влітку на Чернігівщину для замірів та проектування.

Загалом французький регіон Іль-де Франс зобов'язався поставити на Чернігівщину шість мостів. А в області внаслідок російської агресії зруйновано 26 переходів.

Василь ЧЕПУРНИЙ, "Голос України"



Теги:відбудова Чернігівщини, мости, Україна - Франція


Читайте також



Коментарі (0)
avatar