реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Перевізника примусили бути меценатом

28 жовтня в дискусійному клубі «Експертна думка» переможці конкурсу студентських робіт, присвяченого Дню українського козацтва, отримали заслужені нагороди від організаторів та спонсорів. У церемонії нагородження взяли участь депутати Чернігівської міської ради Сергій Вакуленко та Людмила Скоробагатько.

Вітаючи переможців, Сергій Вакуленко наголосив, що конкурс проводиться у рамках проголошених Президентом України соціальних ініціатив щодо підтримки та розвитку талановитої молоді і висловив сподівання стосовно подальшої плідної співпраці з небайдужими і соціально активними молодими людьми. Один із варіантів цієї співпраці було окреслено безпосередньо під час заходу – проведення спільних профорієнтаційних заходів серед старшокласників загальноосвітніх шкіл міста. Людмила Скоробагатько, у свою чергу, побажала студентам, щоб здобуті у подібних конкурсах перемоги сприяли їх подальшому професійному становленню.

Загалом це вже четвертий конкурс, ініційований Чернігівським студентським порталом (http://stydent.org.ua/), що відбувається за підтримки першого заступника Чернігівського міського голови Сергія Андроса та депутатів Чернігівської міської ради.

Переможцями стали автори кращих есе на козацьку тематику – студенти Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г. Шевченка, а саме:

- переможці sms голосування: Наталія Іващенко та Сергій Мекшун;
- володарі «бронзових» нагород: Юлія Ковтун, Марина Космачова та Катерина Карпенко;
- «срібна» призерка – Галина Савенко;
- абсолютна переможниця конкурсу – Наталія Іващенко.

Досі Сергій Вакуленко практично не з'являвся на публічних заходах. Тільки постійна критика "Демократичного альянсу" примусила перевізника стати публічною особою. Так, гляди, і українізується ще один багатий чоловік Чернігова...



Теги:дослідження про козацтво, Сергій Андрос, Чернігівська міська рада, Сергій Вакуленко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar