реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Переселенців навчали мистецтву декупажу

У бібліотеці вчилися ... малювати -- чернігівська майстриня Марина Оксьоменко розповіла історію виникнення, практичне застосування та продемонструвала техніку декупажу.

Родини внутрішньо переміщених осіб, для яких і проводили захід, також вчилися азам цього мистецтва -- кожен спробував власноруч задекорувати святкову свічку. А робилося все це з ініціативи групи "Небайдужі бібліотекарі" в обласній універсальній науковій бібліотеці імені В.Короленка.

Гості дізналися, що декупаж -- це декоративна техніка по тканині, склу, дереву та інших поверхнях, що полягає у вирізуванні візерунків із різних матеріалів та наклеюванні їх на поверхню, що декорується.

"Як добре, що ми можемо зібратися всі разом у гарному приміщенні у дружній атмосфері та створити оригінальні подарунки своїм близьким напередодні Новорічних свят. А ще відволіктися від буденності та просто відпочити душею. З нетерпінням чекатиму на наступний майстер-клас", -- розповіла учасниця пані Ірина.

Кожен учасник отримав ексклюзивний виріб для прикрашання своєї оселі -- хай навіть вона і тимчасова, але і в ній має бути красиво. Голос України портал

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:переселенці, бібліотека імені Короленка, декупаж


Читайте також



Коментарі (0)
avatar