реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Перемагає той, хто краще організований!

Як ви помітили - я зараз не часто пишу щось в мережах. Можу звичайно, про наші локальні успіхи, їх багато - майже щодня в нас вражена ворожа техніка. Майже щотижня ми наносимо ворогу втрат на мільони, але то усе локальні успіхи.

Але загалом ситуація звичайно, м’яко кажучи - не найс.

В першу чергу тому, що інтенсивність бойових дій зростає все більше, а людей у війську стає все менше.
Ті, хто працюють зараз - падають з ніг. Тих, хто вибуває внаслідок лікарняних і поранень - немає кому замінити.

Нещодавно одну з моїх груп зупинили на блок посту, хлопці були такі втомлені, що ВСП подумали, що вони п’яні. Ситуацію розрулили, але навіть ВСП мені в телефоні визнали, що за останні пів року, дуже часто плутають п’яних з втомленими бійцями, що просто засинають на ходу.

Ще по одному пілоту прилетіла міна. Він щасливчик - в шпиталі, вже рветься у бій. Але цей місяць якісно підмінити бійця нікому.

Про піхоту - я взагалі мовчу. Там ситуація ще гірше, що і писати не хочеться.

Війну можна порівняти з перетягуванням канату. Ми значно сильніші і кмітливіші, тільки на протилежному боці у противника три склади команди, що постійно міняються і заходять на раунди свіжішими силами.І на декілька раундів тебе вистачає - а далі ти все більше втомлюєшся і тобі важко протистояти противнику, в якого свіжі сили.

Скільки завгодно можно виготовити дронів: мільон чи мільярд - але запускають їх люди, причому не аби які, а підготовлені і вмотивовані, - без людей дрони не летять і техніка не їде.

Пригнічує, ще те, що час починає грати проти нас все активніше. Мені, щоб з нуля сформувати розрахунок (групу бійців) fpv дронів, потрібно від 3 до 6 місяців.Учбова частина, бюрократичні оформлення, теорія, практика, - все це займає час. - і це при умові, якщо я не помилюсь в людині, бо бувають такі випадки - що дрони не для нього , скільки не навчай людину, результату не буде. З піхотою легше, але якісного піхотинця треба теж підготувати.

Потрібна нарешті мобілізація всієї країни! І мова не в донатах, мова в серьйозній залученості кожної людини і установи в оборону.Потрібна мобілізація підприємств, де не військовий збирає гроші на ремонт авто, а вже готове мобілізоване СТО в умовному Краматорську, що робить потоком авто підрозділам.Командир Танкової роти не має шукати, де йому зробити мангали - потрібно мобілізовувати підприємства, що будуть варити мангали під ключ.Серйозні захисні споруди треба робити усією країною, із залученням підприємств і адміністрацій західних областей.

Подібних прикладів дуже багато, - і мобілізації всієї країни тут на фронті не відчувається.
Коротше і так вже багато тексту і речей, які є досить очевидними - можна відкрити історію будь якого конфлікту в Вікіпедії, і суть перемоги завжди зводиться до того, що перемагає той народ, який краще і якісніше організований.

Треба вже нарешті прокидатись, бо ризик прої**ти країну в цьому столітті високий як ніколи.

Єгор ФІРСОВ



Теги:Єгор Фірсов, широка війна, мобілізація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar