реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Перелиту дорогу відновили

22 квітня у зв'язку з підйомом рівня води в річці Десна стався перелив ділянки довжиною 35 м на автодорозі Семенівка - Н-Сіверський - Глухів - КПП Катеринівка.

Внаслідок цього було ускладнено транспортне сполучення між селами Путивськ Новгород-Сіверського та Пирогівка Шосткинського районів.

15 рятувальників 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини та 7 працівників філії "Н-Сіверський райавтодор" із залученням 3 одиниць техніки укріпили дорожнє полотно мішками з піском на ділянці довжиною 45 метрів.

Проведені заходи забезпечили нормальний рух по автодорозі транспортних засобів.

Управління ДСНС у Чернігівській області



Теги:дороги, надзвичайна ситуація, Новгород- Сіверський, Повінь, Глухів


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Проживши  50 років на Десні, якраз поруч з цим об'єктом , так і не можу зрозуміти-для чого вся ця імітація н з мішками з піском?Хоча таке безглуздя робиться здається перший раз, але, все одно, нічого не зрозуміло? Замість того, щоб підняти дорогу(коли вже й не захотіли за проектом таке зробити майже 20 років тому!!!), а це півсотню метрів, вони піском, як на дитячому майданчику, граються!Хоча, звісно, як і з березневим снігом, це все зручно з точки зору "освоєння грошей на надзвичайні ситуації".
avatar
2
А рік тому, зовсім поруч, на крутому та руйнівному березі, вирізали красиві потужні тополі.І нема нікому діла. Ото і всаі мішки з піском.Цирк та й годі.
avatar