реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Перегляд фільму «Чуєш, брате?»

Перегляд фільму «Чуєш, брате?» відбувся в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В.Г. Короленка 12 травня 2016 р. Захід пройшов у рамках загальноєвропейської кампанії відзначення Днів Європи –2016 «RE-ФОРМУЮСЬ Європейцем!».

Картина розповідає про події на Майдані часів Революції Гідності та війну на Сході України. Фільм створений до виставки світлин відомого українського фотографа Олександра Глядєлова. Він є автором більше ніж 30 персональних виставок у різних країнах світу та трьох книг; має нагороди Гран-Прі Укрпресфото-97; Приз Hasselblad на конкурсі європейської фотографії у м. Вевей (Швейцарія); Mother Jones 2001 Medal of Excellence Міжнародного фонду документальної фотографії у Сан-Франциско (США); “Moving Walls 2002” Інституту Відкритого Суспільства (OSI) у Нью-Йорку (США) та ін.

Фільм переглянули учні Чернігівської ЗОШ № 1, які потім взяли участь у конкурсі дитячого малюнку «Європейська Україна очима дітей».

Основною темою конкурсу був «Словник Дружби», який складався з 12 слів: УКРАЇНА, ЄВРОПА, ДРУЖБА, СВОБОДА, ДОПОМОГА, ДИТИНА, СОНЦЕ, РАДІСТЬ, МИР, ХЛІБ, ПІСНЯ, ЛЮБОВ. В своїх малюнках учасники висловили власне ставлення до цих слів та бачення своєї Батьківщини як європейської держави та її можливе майбутнє в Європейському Союзі.



Теги:фільм Чуєш, Олександр Глядєлов, брате?, день Європи, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar