реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Передвиборча платформа підприємців шукає політичних союзників

Місцеві вибори - це вибори порядку і ладу у рідному місті. Але згідно з виборчим законом суб'єктами виборчого процесу є виключно партії. Тому підприємці мусять шукати контакту з партіями, не втрачаючи своїх цілей.

Саме такими міркуваннями керується Асоціація "Об'єднання підприємств Ніжинщини", розробивши власну передвиборчу платформу і пропонуючи її для обговорення всім учасникам виборчої кампанії.

"Ми готові обговорювати наші приниципи з усіма, щоб потім впливати на міську раду і самим брати участь у виведенні Ніжина зі стану фактичного банкрутства, у якому перебуває місто", - говорить керівник підприємства "Сяйво" Микола Шкурко.

На засіданні Асоціації з платформою підприємців першими знайомилися представники депутатської фракції партії "УДАР" у Ніжинській міській раді. З поясненнями виступали експерти науковці - Микола Барановський та Валерій Зеленько, громадські діячі - Сергій Соломаха та Василь Чепурний.

"Ударівці" запевнили, що ідеологічно платформа підприємців цілком співпадає з програмою їх партії, адже головною метою і там, і там є формування середнього класу - основи розвитку неолігархічної України.



Теги:вибори 2015, Три розы для любимой, Ніжинська міська рада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
0
1
Асоціація пропонує на основі платформи скласти загальноміський список найдостойніших кандидатів у депутати міської ради і запропонувати його партіям. Адже у нас усі партії хороші, а депутати виявляються потім ніякими. Таким чином оберемо якісну міську раду, яка поведе місто до процвітання.
Ніжинці, пропонуйте!
avatar
2
Шкурко, Шкурко, Шкурко .......Шкурко. Других дотойних немає, судячи з відношення Шкурка до підлегих.
avatar