реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Пенсіонерів -- на пенсію!

Лідер Радикальної партії, позафракційний народний депутат Олег Ляшко підготував проект закону про заборону пенсіонерам обіймати вищі державні посади, повідомляє прес-служба партії.

При цьому Олег Ляшко зауважив, що ініціатива зареєструвати у парламенті відповідний документ зумовлена призначенням на посади прем’єр міністра та голови Верховної Ради пенсіонерів, в той час, коли молодь з вищою освітою сидить без роботи і не має можливості приймати участь у розбудові держави.

«Я з повагою ставлюся до Володимира Рибака, проте у такому поважному віці він мав би займатися онуками, вирощувати огірки та помідори на дачі. Його час, як і час Азарова вийшов. Він міг би бути спікером двадцять років тому, але не сьогодні», - зазначив Ляшко.

«Прем'єр-міністру України Миколі Азарову вчора виповнилось 65 років. Яка ганьба, що країною керують пенсіонери в той час, коли мільйони молодих дівчат і хлопців не мають роботи і зарплати. Роблю Азарову подарунок на день народження - ініціюю законопроект про заборону пенсіонерам обіймати вищі державні посади», - заявив лідер Радикальної партії.



Теги:Ляшко, державна пенсія, Азаров, рибак


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
В бій пішли старики, Як при Бреежнєві! Так застій у нас вже є!
avatar