реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Пенсії та соціальні допомоги: буде доплата

Законом України «Про Державний бюджет України на 2010 рік» з 1 січня 2010 року передбачено нові розміри прожиткового мінімуму для відповідних соціальних і демографічних груп населення.

Так, в травні нарахування пенсій та допомог проведено з урахуванням нових розмірів прожиткових мінімумів.

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 5 травня 2010 року №331 «Деякі питання реалізації Закону України “Про Державний бюджет України на 2010 рік” та від 12 травня 2010 року №336 «Про виплату пенсії та державної соціальної допомоги за січень – квітень 2010 року у зв’язку з прийняттям Закону України ”Про Державний бюджет України на 2010 рік“» в області проводиться перерахунок пенсій, щомісячного довічного грошового утримання та всіх видів соціальних допомог, розмір яких визначається у відсотковому відношенні до прожиткового мінімуму.

Доплата недоотриманих коштів по пенсіях та допомогах буде проведена у травні за січень-лютий, у червні за березень-квітень цього року.

З питань роз’яснень щодо призначення пенсій та державних соціальних допомог громадяни можуть звернутись до управлінь Пенсійного фонду та управлінь праці та соціального захисту населення за місцем отримання виплат.

Телефони гарячої лінії головного управління Пенсійного фону України в Чернігівської області: 60-34-85; 69-82-61 та головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації 5-60-97.

За повідомленням головного управління праці

та соціального захисту населення облдержадміністрації




Теги:пенсії, прожитковий мінімум, державний бюджет, соціальні допомоги


Читайте також



Коментарі (0)
avatar