реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

Патріарх московський -- 300 вірних, Патріарх київський -- 20 тисяч

Незважаючи на спекотну погоду (близько +35) та поважний вік – 83,5 роки – Предстоятель, Святійший Патріарх Філарет не тільки звершив понад двогодинну Божественну літургію, але й пройшов весь шлях ходу та очолив молебень біля пам’ятника князю Володимиру.

На сходах перед постаментом пам’ятника князю-хрестителю лунали молитви до нього та всіх святих землі Української. Патріарх прочитав молитву до рівноапостольного князя, а потім тисячі присутніх проспівали величання.

Тільки священиків УПЦ Київського патріархату було 1,5 тисячі. Богослужіння з нагоди подвійного свята – престольного свята кафедрального патріаршого Володимирського собору і Дня Хрещення – 27-28 липня 2012 р. очолив Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет у співслужінні 40-ка архієреїв та представників духовенства з усіх єпархій Київського Патріархату. Предстоятеля Чорногорської Церкви на святі представляв голова управління зовнішніх справ архієпископ Которський Симеон

Напередодні молебень на Володимирській гріці проводив патріарх московський Кіріл -- у нього було всього 300 молільників. Відчуйте різницю!

Московського патріарха охороняли працівники державної служби охорони й то гола "феменка"посвітила йому грудьми і закликами вбити, за що отримала 15 діб арешту. Патріарха від голих цицбок захистили не спецслужби, а його прес-секретар...

Патріарха є Філарета ніхто не охороняє -- він йде серед народу. І збирає десятки тисяч православних українців.



Теги:патріарх Філарет, Київський патріархат, патріарх Кіріл


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Наш Філарет служить Україні і українцям.
А Гундяєв - він і єсть гундяєв, перетворив служіння вірі на власний бізнес.
Тому й охороняють його та його капці!
avatar
2
вернослужащий КГБ гундяев-поп.
avatar
3
Владик тебе поменьше Ширяться надо !
avatar