реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Партія регіонів злякалася результатів майбутніх виборів і готує фальсифікації

15 вересня 2010 року ЦВК затвердила склад обласних, районних, міських (міст обласного значення) територіальних виборчих комісій. Вона це зробила «розглянувши подання зареєстрованих у встановленому законом порядку місцевих організацій політичних партій» і зробила свій вибір під диктовку Партії регіонів.
До такого висновку прийшла Чернігівська обласна організація Української народної партії після аналізу складу комісій. Так, Партія регіонів повністю контролюватиме ключеві Чернігівську обласну, Чернігівську та Ніжинську міські територіальні виборчі комісії, бо підконтрольна їй ЦВК не включила до складу цих комісій жодного представника УНП та інших опозиційних партій від фракції НУ-НС, а ці ТВК очолили представники Партії регіонів. Натомість до вище вказаних та багатьох районних ТВК включено підставні особи від ХДС (Стретовича-Жванії) та Партії захисників Вітчизни (Кармазіна).

Чим пояснити відхилення ЦВК кандидатури Ольги Мозгової від УНП до Чернігівської міської територіальної виборчої комісії, яка має значний досвід роботи у виборчих комісіях? Зокрема, вона була членом дільничних виборчих комісій у 1998 р., 1999 р., 2002 р., у 2004 році працювала головою ДВК та двічі у 2006 р. (на чергових і позачергових виборах міського голови) була головою Чернігівської міської територіальної виборчої комісії. У 2007 та 2010 рр. – членом та секретарем окружних виборчих комісій. Її діяльність на виборах відзначена двома Подяками ЦВК.
До Чернігівської обласної територіальної виборчої комісії УНП подала кандидатуру не менш досвідченого Володимира Кузьменка. Він два терміни поспіль був членом цієї ТВК (з 2002 по 2010 рік), крім того у 2004 р. – членом ТВК на виборах Президента України, а у 2010 р. – заступником голови ДВК.
Керівництво Партії регіонів можна зрозуміти: їм заважатимуть у виборчих комісіях чесні, досвідчені члени ТВК, якщо буде потрібно «виправити» результати виборів 31 жовтня на свою користь. Проте, це суперечить засадам демократії та головній конституційній засаді існування нашої держави: «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ».
Чернігівська обласна організація Української народної партії вважає, що таке формування ТВК відкриває шлях для фальсифікації виборів та спотворення волевиявлення виборців на Чернігівщини.
УНП закликає всі демократичні партії та громадські організації консолідуватися для проведення чесних виборів та захисту справжнього волевиявлення виборців.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
Української народної партії






Коментарі (5)
avatar
1
Купите себе счеты!!!
Или подарить!?
В руководящем составе комиссий 11 - БЮТ (7 голов, 1 -заместитель, 3 секретаря), ПР - 5-1-1, УНП 0-4-4. ФЗ - 1-1-2
Вот и вся арифметика, господа со Щорса 4.
avatar
2
Пане оглядачу, люди Партії регіонів вже очолюють ключеві комісії: обласну, Чернігівську районну, міські ТВК Ніжина та Чернігіва, а також найближені до Києва (по земльним питанням) Бобровицьку, Козелецьку територальні виборчі комісії.
Тобто 6 ТВК, а не 5.
А враховуючи, що їх "тушкі" з Партії захисників Вітчизни подали від фракції НУ-НС у 7 ТВК по три регіонала (Бахмацька, Козелецька, Корюківська, Носівська, Прилуцька, Сосницька, Щорська ТВК), а також від ХДС у 3 ТВК (м.Чернігів, м.Ніжин, Ніжинський р-н), то не вдовзі в багатьох ТВК неугодні голви ТВК від ВО"Батьківщина"(БЮТ вже немає!) будуть замінені на "достойних" людей від ПРУ і її сателітів від СУ тощо.
Крім того, ЦВК свідомо у деяких ТВК надавала посади секретарів і заступникв від від УНПі інших опозиціонерів, які не можуть працювати на звільненій основі, і навпаки найбільш підготовлених не включила у склад ТВК, вибивши їх людьми від міфічного "Кармазіна" і христіанствующих Стретовича-Жванії.
Так само невдовзі з"ясується, що "помилково" на посади голів ТВК призначені особи від ВО"Батьківщина", які не зможуть виконувати ці функції.
Чому оглядача-регіонала не дивує, що жодного голови ТВК від УНП немає? Як немає жодного представника УНП в обласній, м.Чернігові, м.Ніжині, м.Прилуки, Бахмацькій, Козелецькій, Корюківській, Ніжинській, Носівській, Прилуцькій, Сосницькій, Щорській. Хоча подання до ЦВК від УНП були в усі ці ТВК.

До речі, 4 ТВК в області очолюють литвінівці, по 2 ТВК - представники ПРП і СУ-Тігіпка(м.Прилуки(!) і Талалаївський р-н), по одному представники ПЗУ(Бахмацький р-н), Фронту змін, Республіканської партії(Бойка).
Тож не вводіть український народ в оману!

avatar
3
Інформація для роздумів!
Сьогодні, відбулося перше засідання Чернігівської міської територіальної комісії, яка
визначила на платній основі двох представників від Партії регіонів, одного - від "тушкі" ХДС(Стретовича-Жванії).
avatar
4
"Сьогодні, відбулося перше засідання Чернігівської міської територіальної комісії, яка
визначила на платній основі двох представників від Партії регіонів, одного - від "тушкі" ХДС(Стретовича-Жванії)." - з цим згоден, аргументів не має.
А щодо тушок - "чому ви вважаєте УНП не тушкованою силою?". Колись єдина - а зараз ви в різних політсилах ! Ви там де може бути тепліше.
Я трохи чув про діяльність пані Мозгової ! Питання у неї одне - "СКІЛЬКИ?"
Щодо подяки ЦВК - то колишнього голову ЦВК (у 2004році) також нагородили чимось!?
avatar
5
"А щодо тушок - "чому ви вважаєте УНП не тушкованою силою?". Колись єдина - а зараз ви в різних політсилах ! Ви там де може бути тепліше."
Категорично не згоден.
Панове оглядачу, якщо ви маєте на увазі конкретних молодих людей-бл...дей, які йдуть у політику виключно за посади без жодних світоглядних гальм(на жаль, ЦЕ ПРОБЛЕМА ВСЬОГО СУСПІЛЬСТВА і всіх партій!), то не варто переносити їх особисте зрадництво і гонітву за посадами на саму партію, тобто тих хто в партії є на сьогодні.
avatar