реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Пан пішки не ходив - пан ...літав на гелікоптері

Гелікоптер, який приземлився сьогодні, 10 березня, на Красній площі, здійснював плановий політ, і забрав командувача Військово-повітряних Сил генерал-полковника Сергія Дроздова.

Про це «Високому Валу» повідомили у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони у Чернігові.

«Сьогодні із робочим візитом на Чернігівщині перебував командувач Військово-повітряних Сил. Він зранку прилетів на аеродром у Півці. Зокрема, зараз вивчається рішення щодо перспектив відновлення аеродрому. Після цього він брав участь в урочистостях з нагоди 85 річниці з дня створення Державного науково-випробувального центру Збройних Сил. За своїм рангом у командувача гелікоптер МІ-8 – це службовий транспорт» - зазначив начальник РМЦ МОУ Вадим Мисник.



Теги:ВПС України, Красна площа, Півці


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Я так розумію на гелікоптері повинен літати тільки справжній патріот типу вася чепурний чи пан вятрович а решта не достойні навіть якщо вони СПРАВЖНІ захисники Украіни а не на словах. На жаль патріот у нас не той хто паше а той хто прапорем маше.
avatar
2
Слава Украіні. На жоль мій коментар не опібліковано але істина залишилась Патпіот нетой що сіє та паше а той хто прапорем маше. Дана публікація це підтрверджує
avatar