реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Пам’яті Миколи Науменка

З глибоком сумом повідомляємо, що раптово, після нетривалого лікування, на 54 році життя помер відомий ніжинський політик і громадський діяч, голова Громадської ради при Ніжинській районній державній адміністрації, донедавна виконавчий директор Асоціації «Об’єднання підприємств Ніжинщини» Микола Миколайович Науменко.

Науменко Микола Миколайович народився 5 серпня 1961 р. в с.Дуболугівка Ніжинського р-н., (до 1946 с.Британи) Чернігівської області. Після закінчення Великокошелівської середньої школи здобув спеціальність електромонтажника у Чернігівському МПТУ № 5 .
Після служби в армії працював в УМВС м. Києва, з 1986 по 1990 роки - матросом на Владивостоцькій базі тралового та рефрижераторного флоту.

Після повернення на Україну у серпні 1990 р. активно включився у боротьбу за незалежність України. У вересні того ж року став членом Української Республіканської партії (партія Левка Лук`яненка).
З 1991 по 2005 роки працював у Ніжинських електромережах електромонтером з експлуатації електролічильників, на громадських засадах очолював профспілковий комітет підприємства.

У 2000 році закінчив Ніжинський державний педагогічний університет імені Миколи Гоголя і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “ Педагогіка і методика середньої освіти. Історія “ та здобув кваліфікацію вчителя історії.
Був активним учасником Помаранчевої «революції» у м.Ніжині.

З 2005 по 2010 роки працював у Ніжинській райдержадміністрації на різних посадах ( керівник апарату, начальник відділу, завідувач сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та у справах преси, інформації). Переслідувався керівництвом райдержадміністрації за вказівкою голови Чернігівської ОДА Хоменка В.М. через відмову виконувати незаконні розпорядження. Відстоював у судах свої права. Виграв два судові процеси у справі незаконного переведення і звільнення. Але після проведення незаконної атестації був звільнений у 2010 році з райдержадміністрації. З червня 2011року касація перебуває на розгляді у Вищому адміністративному суді.
У 2006 – 2010 роках був депутатом Ніжинської міської ради.

З 1990 по 2008 рік очолював Ніжинську міську організацію Української республіканської партії. З 2009 року член Всеукраїнського об’єднання “Cвобода “. У 2013 році призупинив членство в партії.
У 2010 році закінчив Національну академію державного управління при Президентові України, магістр державного управління.
З моменту створення у 2011 році Асоціації “Об’єднання підприємств Ніжинщини” і по 2014 рік працював виконавчим директором.

Входив до складу Громадських рад при Чернігівській ОДА, Головному управлінні Державної фіскальної служби в області, Ніжинському міськвиконкомі та до Ради підприємців при Ніжинській міській раді. Останнім часом докладав зусиль до перемін на краще на посаді голови Громадської ради при Ніжинській райдержадміністрації.

Микола Науменко був яскравою, непересічною особистістю, патріотом, який добре знав нашу історію і розумів проблеми становлення незалежної України. Він близько до серця сприймав усі наші суспільні проблеми і, безумовно, Ніжинщині буде не вистачати його енергії.

Члени Асоціації «Об’єднання підприємств Ніжинщини» завжди пам’ятатимуть внесок Миколи Миколайовича Науменка у становлення організації та висловлюють глибокий жаль і співчуття родині і близьким покійного.

Члени Асоціації «Об’єднання підприємств Ніжинщини»



Теги:УРП, Рух, Ніжин, Асоцація Об'єднання підприємств Ніж


Читайте також



Коментарі (0)
avatar