реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Палають люди, автомобілі і навіть.. монастир

За одну тільки добу 27-28 січня на Чернігівщині зареєстровано 11 пожеж. Причини їх – різні. Але переважно – неправильне користування електроприладами та нехтування пожежною безпекою. Холодна сніжна зима змушує обігріватися інтенсивніше і з… порушеннями

В обласному центрі по вул. Князя Чорного, 1 вдень 27 січня сталася пожежа підсобного приміщення Єлицького Свято-Успенського монастиря. Вогнем пошкоджено перекриття. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі.

Того ж дня на 137 км автодороги Київ-Суми (Прилуцький район) о 13 год. 27 січня сталася згорів автомобіль „Опель-Кадет”. Причина та збитки встановлюються.

А найбільше вогонь погуляв цієї січневої доби у житловому секторі Чернігівщини, де зафіксовано 9 пожеж:

- в с. Красківське Ріпкинського району о 6 год. 5 хв. 27 січня в господарстві по вул. Трудовій, 17 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та перекриття. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1928 року народження.

У с. Петрушин Чернігівського району о 10 год. 59 хв. 27 січня в господарстві по вул. Чернігівській, 26 також сталася пожежа житлового будинку . Згоріли покрівля, перекриття та майно. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печей. На місці пожежі виявлено тіло господаря, 1937 року народження.

У в м. Новгород-Сіверський об 11 год. 50 хв. 27 січня в господарстві по вул. І.Богуна, 45 сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено холодильник та пошкоджено підлогу. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електропобутових приладів.

У м. Носівка о 13 год. 10 хв. 27 січня в господарстві по вул. Ройченка, 48 сталася пожежа літньої кухні. Вогнем знищено покрівлю на площі 10 кв. м та пошкоджено перекриття. Причина пожежі - неправильне влаштування пічного опалення.

У в с. Неданчичі Ріпкинського району о 13 год. 30 хв. 27 січня в господарстві по вул. Чапаєва, 25 сталася пожежа господарчої будівлі (7х15 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна). Вогнем знищено будівлю. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем господарки.

У в м. Новгород-Сіверський о 14 год. 50 хв. 27 січня в господарстві по вул. І.Богуна, 43 сталася пожежа господарчої будівлі. Вогнем знищено покрівлю на площі 60 кв. м. Причина пожежі - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів.

У м. Городня о 16 год. 15 хв. 27 січня в господарстві по вул. Пролетарській, 38 сталася пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіну на площі 1 кв. м. Причина пожежі - неправильне влаштування та несправність нагрівальних печей та димарів.

У смт Ріпки о 17 год. 27 січня в господарстві по вул. Польовій, 19 сталася згоріла господарча будівля через необережне поводження з вогнем особи, яка встановлюється.

У с. Забілівщина Борзнянського району о 0 год. 50 хв. 28 січня в господарстві по вул. Садовій, 71 сталася пожежа гаражу. Згорів знищено автомобіль „Фольксваген-Гольф” та перекриття на площі 8 кв. м, пошкоджено стіни. Ймовірна причина пожежі - коротке замкнення електромережі.

За повідомленням управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.




Теги:згорів автомобіль, пічне опалення, порушення правил безпеки, вогонь, Ріпки, монастир, Чернігів, пожежа


Читайте також



Коментарі (0)
avatar