реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

"Пакращувачі" не можуть налагодити залізничне сполучення

Сім експресів Hyundai Rotem вийшли з ладу всього за тиждень. Корейські потяги не витримали випробувань погодою, повідомляє ТЕХНО bigmir)net
Так, як повідомив на своїй сторінці у Facebook історик Володимир Вятрович, минулої неділі замість поїзда Hyundai Інтерсіті+ Львів - Київ на перон у столиці Західної України подали звичайний купейний поїзд.

"Чергові пригоди Хюндай. На пероні у Львові замість супершвидкісного інтерсіті мене чекав старенький купейний поїзд. Далі цікавіше - у кожному купе по шість людей, час прибуття до Києва невідомий", - пише він.

Водночас, журналіст Юрій Луканов на своїй сторінці розповів, що у п’ятницю швидкісний поїзд Hyundai запізнився на дві години до Харкова. При цьому експрес стояв близько півгодини під самим містом.

"Запізнилися години на дві. Нам пропонували в касу стати і отримати компенсацію за переплату близько 100 грн. Але уявляєте, якщо стояти до каси, то скільки ще часу треба витратити. Так і пішли", - написав він.

Крім того, 12 грудня через негоду був ускладнений рух пасажирських поїздів у донецькому напрямку. З графіка збилися 12 пасажирських поїздів, у тому числі три швидкісні поїзди Hyundai.

Як повідомлялося, також через негоду в Україні були скасовані автобусні рейси і затрималися авіарейси у Донецьку.

Нагадаємо, що 8 грудня швидкісний електропоїзд Hyundai № 165 Дніпропетровськ - Київ зламався, і пасажири чекали іншого поїзда.

Раніше повідомлялося, що 6 грудня у Полтавській області електропоїзд Hyundai № 164 сполученням Київ-Харків зламався і простояв на перегоні три години і п’ять хвилин.

Нагадаємо також, що електропоїзди Український експрес виробництва Hyundai Rotem почали курсувати 27 травня по маршруту Київ-Харків і Київ-Львів. 7 червня такі експреси запустили по маршруту Київ-Донецьк.

Кореспондент



Теги:залізниця, Борис Колесников. покращення життя, Хюндай


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
На телеканалах показали як Hyundai транспортують старими, але надійними радянськими тепловозами.
avatar
2
А мені Калєсніков на Зєлєнського з "Кварталу" схожий...
avatar