реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

П'яна бійка чи недолуга політика?

В Ніжині донедавна працював розважальний заклад «Абсолют», який по- суті був нічним клубом, але мав офіційний статус бутербродної. У місті він відомий тим, що його власник -- депутат, а за сумісництвом і голова міського осередку Народної партії Литвина Ігор Пучка.

По всьому місту «Абсолют» славився тим, що мешканці неодноразово зверталися до представників всіх гілок влади з вимогою зачинити цей заклад. Дійсно, своєю роботою він створює значні перепоні для нормального життя людей, адже розташований прямо посеред житлового мікрорайону. Велике скупчення автомобілів посеред ночі, постійні нічні бійки, наслідки вживання алкогольних та інших речовин спричиняють ряд незручностей мешканцям мікрорайону. В будівлі нічного клубу мешкає і сам Пучка.

Декілька місяців даний заклад був зачинений на ремонт, а жителі навколишніх будинків насолоджувалися спокоєм.

15 вересня на день визволення міста нічний клуб-бутербродна «Абсолют» відновив свою роботу, але вже під іншою назвою –«Тобаско». В першу ж ніч «Тобаско» підтвердив свій скандальний статус, де відбулося декілька бійок. Серед однієї з таких сталася і бійка відвідувача з самим кандидатом у нардепи Ігорем Пучкою. В результаті бійки кандидат отримав на горіхи і, щоб якось виплутатися із такої ганебної ситуації, перекручує звичайну бійку на політичний аспект.

Степан НЕЧВАЛЬ

Фото з сайту "Високий Вал"



Теги:Ніжин, округ 209, Народна партія, бійка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar