реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Озброєний і... п'яний

Придбати мисливську зброю можна в будь-якому спеціалізованому магазині міста, попередньо пройшовши ряд перевірок та зібравши ряд необхідних довідок.
Не складно придбати і газового пістолета. А от стати власником пристрою травматичної дії складніше. Право на його носіння має лише певна категорія громадян: правоохоронці, «дружинники», журналісти. Ці особи ретельно перевіряються перш ніж отримати дозвіл.

Та бувають і такі прикрі випадки). 52-річний чернігівський приватний підприємець Микита кілька років тому придбав пристрій травматичної дії «Форт-12». Як отримав? Зараз з цього приводу проводиться перевірка.

Микита іноді міг «хильнути зайвого». 16 травня чоловік в черговий раз добряче «назюзькався», після чого вирішив розважитись – постріляти з травматичної зброї. Та не десь у лісі, а прямісінько з балкону власної квартири! Чолов'яга відкрив вогонь навмання. І Слава Богу, що в цей час поблизу нікого не було. Коли співробітники міліції затримали Микиту, він був в такому стані сильного алкогольного сп'яніння.

Відносно Микити складений адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення («Дрібне хуліганство»), згідно якого йому загрожує покарання від штрафу аж до адміністративного арешту на строк до п'ятнадцяти діб. А пристрій травматичної дії «Форт-12» вилучили співробітниками міліції.

Наталія ЧОВПИЛО,
помічник начальника
ЧМВ УМВС по зв'язках зі ЗМІ




Теги:міліція, мисливська зброя, газовий пістолет, Форт-12, П'яний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar