реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Остерська громада є. Всупереч своєму голові

В Острі відбулося відкриття після капітального ремонту ділянки дороги траси державного значення Козелець – Карпилівка – Сорокошичі. Це послугувало приводом для приїзду до острян голови ОДА Валерія Куліча.

Урочистий захід відбувся у центральній частині міста, адже відремонтована ділянка дороги є його основною транзитною магістраллю. «Перш ніж вітати, хотів би зняти одне невирішене питання, – розпочав звернення до острян Валерій Куліч. – Я хочу передати меру Остра розпорядження про затвердження висновку щодо відповідності проекту рішення Остерської міської ради про добровільне об’єднання територіальних громад». Після емоційно бурхливого схвалення присутніми на заході жителями міста, голова ОДА звернувся до них зі своєрідним напутнім словом.

«Об’єднання територіальних громад – це не тільки об’єднання територій і отримання повноважень, а й велика відповідальність. Бо держава не просто віддає і наближує кошти – на плечі громади буде покладено утримання всієї соціальної сфери. Тому дуже важливим є їх раціональне використання, у чому бажаю успіхів міському голові й громаді», – звернувся до жителів майбутнього центру Острерської об’єднаної територіальної громади голова ОДА Валерій Куліч. Проект рішення, погоджений облдержадміністрацією, передбачає об’єднання громади Біликівської, Бірківської сільських рад і Остерської міської ради Козелецького району.



Теги:об'єднані територіальні громади, Чернігівська ОДА, остер, децентралізація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar