реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ось що робить непосаджений співучасник злочинів!

Хто тут у мене хоч однією бровою за хокей - вмощуйтесь зручніше, праведного гніву мого пост.

Вчора надвечір український хокей вкотре вибухнув нечуваним нахабством з домішками прямого сепаратиzму (вспокойся, Цукер, дихай глибоко).

Такий собі пан Борис Колесніков, відвертий і глибоко українофобний персонаж, а на мою нещасну фанатську голову в тому числі і почесний президент хокейного клубу "Донбас", чомусь вирішив, що він в праві вирішувати долі гравців поза межами клубу.

Ремарка - цими днями наша національна збірна по хокею полетіла у Будапешт на турнір грати зі збірними Італії та Угорщини. Вчора вони тренувались, налаштовувались, і сьогодні має відбутись матч.

Так от. Нешановний Колесніков заявив про відкликання гравців, які мають контракт з його клубом. Ще раз - власник начебто українського хокейного клубу відкликає гравців з розташування НАЦІОНАЛЬНОЇ збірної.
Цей вчинок наскрізь просочений зневагою до країни, до прапора, до вболівальників, до гравців врешті-решт. Це ганьба міжнародного рівня...

Хокеїстів, до яких надійшла ця вказівка, в збірній семеро.
Шестеро (!!!) з них збирають речі і покидають команду... Навіть коментувати це не хочу, для мене їх більше не існує.

І тільки один відмовився від цього абсурду. Нападник Віталій Лялька, певно, знає що таке честь і гідність, що таке захищати національні кольори, і виборювати перемоги для країни.

Безмежна тобі повага, чоловіче. Успіхів у новому клубі.

Можна скільки завгодно витрачати коштів на будівництво нової арени, на участь в челенджах, на договорняки і тд і тп, але ти не маєш ніякого права забороняти гравцям виступати за збірну їх країни. Їх країни, не твоєї, Боря.
Гідність не купити за жодну валюту.

Мар'яна НІЦЕВИЧ

Завтра Боріс схоче відкликати податки, післязавтра - військовослужбовців ЗСУ "с єво зємєль" чи бувших працівників фабрик.

Тут треба нагадати людині про конституційний лад у країні, відкликати громадянство і милостиво подароване йому право не сидіти за сепаратизм чи співучасть у злочинах банди януковича.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:Партія Регіонів, Борис Колєсніков, Сепаратизм, хокей, режим януковича


Читайте також



Коментарі (0)
avatar