реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Бандерлогша" Скоробагатько може стати директором школи

Скандально відома депутатка Чернігівської міської ради від Партії регіонів Людмила Скоробагатько може стати директором школи №35 м.Чернігова.

Таку інформацію оприлюднила журналістка Ольга Кунтиш на сайті gorod.cn.ua

За неофіційною інформацією Наталія Ховрич очолювала школу більше 10 років, але пішла з займаної посади на пенсію за вислугою років.

На сайті міської ради в розділі "Депутатський корпус" ще немає інформації про нову посаду. Місцем її роботи значиться робота в міськраді: начальник відділу сприяння діяльності депутатів Чернігівської міської ради. Крім того, Людмила Іванівна очолює постійну комісію міської ради з питань законності, прав і свобод громадян та регламенту.

Людмила Скоробогатько стала відомою після заяв у Харкові на з’їзді депутатів місцевих рад від Партії регіонів, який відбувався в самий розпал Революції Гідності. Тоді вона назвала чернігівських прихильників євромайдану «бандерлогами», яким не вдасться захопити владу в Чернігові.

В соціальних мережах користувачі різко розкритикували таке можливе призначення. Чернігівці заявили, що звертатимуться до міністра освіти Сергія Квіта та влаштовуватимуть акції протесту, якщо Скоробагатько таки призначать на посаду директора школи.Чернігівщина: події і коментарі
Фото Василя Чепурного з початку 2014 року, коли Скоробагатько керувала "тітушками" під адміністрацією на захист ПР і режиму Януковича



Теги:Майдан, Сепаратизм, Чернігівська міська рада, Партія Регіонів, бандерлоги


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
гнать в три шеи эту тварь
avatar