реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Ось наші кращі: люди, підприємства і товари!

"Чернігівська якість-2010" – переможці та лауреати визначені!
Регіональна конкурсна комісія визначила переможців та лауреатів конкурсу "Чернігівська якість-2010".
Про це повідомила начальник відділу систем управління державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Тетяна Рудик.

Продовольчі товари

Уже традиційно найбільше учасників у номінації "Продовольчі товари".
Набрав високі бали та став переможцем ВАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла".
У номінації "Продовольчі товари" перемогли також ВАТ "Ніжинський хліб" (хліб дарницький подовий), селянське фермерське підприємство "Колос" (сардельки свинячі), сільськогосподарське ТОВ "Дружба-Нова" (культури зернові – пшениця тверда, кукурудза), ВАТ "Ніжинський жиркомбінат" (олія соняшникова нерафінована виморожена), ВАТ "Чернігівський молокозавод" (продукція Кефір живий), ВАТ "Чернігівський хлібокомбінат" (витушка здобна), ВАТ "Чернігівська макаронна фабрика (макаронні вироби "Штопор").
Підприємство "Чернігівський молокозавод" отримав і звання лауреата "Чернігівської якості-2010" (продукція Сир м’який "Адигейський" та "Простокваша"). Лауреатом став ТОВ "Ніжинський хлібобулочний комбінат" (Хліб з родзинками).

Товари для населення та виробництва
У номінації "Промислові товари для населення" переміг турагент "ПСВ". Його продукція – плот для туристичних подорожей.
Комплект автоматизованого кліткового обладнання для вирощування і утримування перепелів – це продукція ВАТ "Завод "Ніжинсільмаш", яка стала переможцем у номінації "Товари виробничо-технічного призначення".
Інші переможці у цій номінації – приватне підприємство "НВФ "РЕГМІК" (продукція перетворювач вимірювальний температури) та фізична особа-підприємець Оксана Кияшко (причіп-евакуатор "Одісей-6" для транспортування автомобілів).
Звання лауреатів – у ТОВ "Здравмедтех-Чернігів" (комплект одягу акушерського) та ВКП ТОВ "Укрспецтехніка" (автомобіль АСТ-2).

Перемогла майстерність
Цього року у конкурсі вперше з’явилась номінація "Вироби народних художніх промислів", і вперше у "Чернігівській якості" взяли участь фахівці творчо-виробничого колективного підприємства "Спілка майстрів" Чернігівського обласного Осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва України.
Вони перемогли із своїми виробами, оздобленими традиційним різьбленням по дереву.

Роботи і послуги
У номінації "Роботи і послуги, що виконуються або надаються у побутовій та виробничих сферах" 7 підприємств-переможців.
Це ВАТ "Домобудівник" (вид робіт – забудова ділянки по вул. Красносільського в Чернігові багатоквартирними житловими будинками), "Чернігівський центр професійно-технічної освіти" (підготовка з робітничих професій, перепідготовка, підвищення кваліфікації), фізична особа-підприємець Марченко (виготовлення квіткових композицій).
А також – страхове ЗАТ "ГРАНДВІС" (страхові послуги), товариство з обмеженою відповідальністю "Формат-М" (проектування та виробництво корпусних меблів на замовлення), фізична особа-підприємець Нітченко "Академія весільних послуг" (організація та проведення весільних заходів в замках, маєтках та садибах Чернігівщини), ТОВ "Альфа ОІЛ" (надання Інтернет послуг).
Лауреатами стали товариство з обмеженою відповідальністю "ІНГРЕСС" (встановлення та сервісне обслуговування систем охоронного відеоспостереження) та сільськогосподарсьве ТОВ "Дружба-Нова" (послуги з гуртової торгівлі зерном).

Чернігівці підуть підкорювати Україну
"Цього року у конкурсі "Чернігівська якість" взяли участь багато підприємств, що пропонують нові послуги або продукцію. Десятьом із них, переможцям у різних номінаціях, комісія рекомендувала взяти участь у Всеукраїнському етапі конкурсу "100 кращих товарів України", - підсумувала Тетяна Рудик.
Нагородження переможців та лауреатів "Чернігівської якості-2010" відбудеться напередодні Дня підприємця на початку вересня.
Всеукраїнський етап конкурсу "100 кращих товарів України" уже розпочався. Незабаром до нашого міста приїдуть експерти. Вони мають оцінити підприємства Чернігівщини та виставити конкурсні бали.
Переможців Всеукраїнського конкурсу якості товарів та послуг назвуть восени, під час традиційного Європейського тижня якості.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія"




Теги:якість-2010



Коментарі (0)
avatar