реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Оподаткування: протидії злочинам

На жаль, на сьогодні злочини у сфері оподаткування все ще залишаються актуальними.
Вживати заходи з легалізації „тіньової” економіки, у тому числі шляхом посилення відповідальності за використання схем ухилення від сплати податків – важливе завдання чернігівських податківців.

Низка керівників підприємств з метою приховування реальних доходів від оподаткування, виплати зарплати „в конвертах” проводять незаконні операції з конвертації грошових коштів у готівку.

Співробітниками податкової міліції виявлено 9 суб’єктів господарювання з ознаками фіктивності, з яких – 2 зареєстровано в органах державної влади Чернігівської області.

Особливу увагу приділено злочинам, пов’язаним із незаконним відшкодуванням ПДВ.
Активізовано роботу по викриттю фактів незаконної діяльності у сфері грального бізнесу, по результатах відпрацювання вилучено 57 гральних автоматів на загальну суму 288 тис. грн.

Продовжується операція „Бюджет”, спрямована на детінізацію економіки, припинення протиправної діяльності суб’єктів підприємницької діяльності. Вона триватиме доти, доки в економіці України не буде наведено лад.

Бізнес у нашій країні має працювати відкрито, у законодавчому полі. Наповнення бюджетів має базуватися не на фіскальній основі, а на добровільному виконанні платниками податків своїх обов’язків.

Олександр Шумей, заступник начальника ГВПМ ДПІ у м. Чернігові




Теги:ПДВ, операція Бюджет, оподаткування


Читайте також



Коментарі (0)
avatar