реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Операція «махінація» ?

На минулому тижні місто Ніжин сколихнула новина про те, що у мера Ніжина М.Приходька з’явилось бажання перевести міський ліцей у приміщення однієї із шкіл міста.

На даний момент були проведені громадські слухання з цього питання, але сам педагогічний колектив міського ліцею та батьки тих дітей, які навчаються в цьому ліцеї, рішуче налаштовані проти такої ініціативи мера Ніжина.

Сам начальник управління освіти Ніжина С.Сипливець говорить про те, що такий намір у ніжинської влади з’явився після того, як його начебто попередили про те, що міський ліцей не відповідає нібито якимсь нормам, а сам не деталізує який орган його попередив та яким нормам ліцей не відповідає.

У громади міста Ніжина з’явилось занепокоєння про те, що така ініціатива мера Ніжина М.Приходька може бути пов’язана лише з одним – звільнити приміщення в центрі міста від функціонування в ньому ліцею та перевести його в інше приміщення, а потім під заставу даного приміщення взяти кредит в одному із банків міста Ніжина й таким чином розрахуватися з газовим господарством міста Ніжина за послуги у зв’язку з тим, що бюджет міста Ніжина заборгував даній установі близько 2 мільйонів гривень.

Нагадаємо, що аналогічна ситуація відбувалася в Ніжині у 2002 році, коли той же міський бюджет заборгував КП «НіжинТеплоМережі» близько 3 мільйонів гривень. В той період мер міста Ніжина М.Приходько пішов на аналогічний крок – взяв кредит під заставу кінотеатру «Космос». Після цього кінотеатр «Космос» був проданий банком недобросовісному інвестору, що призвело до того, що кінотеатр «Космос» перетворився на руїни, де живуть бродячі собаки.

Саме цього і боїться громада, щоб така доля не спіткала приміщення у центрі міста, звідки хочуть виселити міський ліцей.

Депутат Ніжинської міської ради Максим БАГРІНЦЕВ



Теги:махінації, приходько, міська рада, Ніжин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar