реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Омріяна зустріч

Національний мобільний оператор «Київстар» влаштував у Чернігівській школі-інтернат для дітей з вадами зору святкове дійство із зірковими гостями, подарунками, щирими емоціями та здійсненням мрій.
Вже традиційно волонтери-співробітники компанії «Київстар» завітали до вихованців інтернату із подарунками, зібраними працівниками компанії для діток у рамках всеукраїнської благодійної ініціативи «Для людей, для країни!» Та справжньою несподіванкою для дітей і здійсненням їх мрії став візит зіркового земляка – Олександра Бобика. Привітати юних танцюристів зі святами їх кумир, - засновник танцювального центру Myway та української танцювальної номінації «Myway Dance Award», приїхав на запрошення компанії «Київстар». Взявши участь у, спеціально організованому, майстер-класі від зірки сучасних танців, діти вдосконалювали власну танцювальну майстерність, а по закінченні - щиро спілкувалися із земляком, слухали історію його життя.
Розповідаючи про свій творчий шлях, Олександр БОБИК подякував за влаштовану зустріч: «Хочу побажати шкільному танцювальному колективу творчих успіхів, адже дітки неймовірно талановиті і в майбутньому обов’язково стануть зірками! А ще хочу подякувати компанії «Київстар» за конкретну допомогу дітям, що мають особливі потреби в реалізації їхніх творчих задумів, адже з власного досвіду знаю, як важливо відчувати підтримку та піклування коли робиш перші кроки на шляху до мрії!»

Знаючи про захоплення своїх чернігівських підопічних танцями, у грудні минулого року – до Міжнародного Дня інваліда, компанія «Київстар» виділила кошти на пошиття концертних костюмів для виступів та облаштування сцени власної актової зали інтернату. У знак подяки вихованці інтернату запросили київстарівців разом відсвяткувати українське народне свято Василя та Маланки: з цією метою діти за підтримки вихователів інтернату приготували стилізовану концертну програму, - вже у нових танцювальних костюмах та на оновленій сцені.
— Завжди приємно бачити, що наші дітки прагнуть творчого розвитку, що вони хочуть досягнути успіху в житті, — підкреслила Інеса Веремійчик, завідуюча сектором інтернатних закладів з питань корекційної роботи реабілітації дітей-інвалідів управління освіти Чернігівської обласної державної адміністрації. — Я неймовірно зраділа сьогодні їх творчій ініціативі та хочу подякувати за прекрасний концерт. Щиро вдячна і керівництву компанії «Київстар» за їхню систематичну меценатську підтримку, адже це не вперше «Київстар» реалізовує соціальний проект у Чернігові. І вже вкотре, проект - це конкретне піклування про створення кращих умов для найбільш незахищених верств населення. Компанія є взірцем соціальної відповідальності бізнесу для інших українських компаній та надихає їх власним прикладом!»

Вдячність від імені свого колективу висловила Тетяна ПРИМАЧОК, директор Чернігівської школи – інтернат для дітей з вадами зору: «Щиро вдячні нашим шефам, які вже багато років поспіль допомагають нашій школі-інтернат піклуватись про її вихованців. «Київстар» активно піклується про системне вирішення конкретних питань нашого закладу. Щоразу це нові додаткові можливості для розвитку дитячої творчості та набуття професійних навиків. І вже не вперше, завдяки «Київстар», на прикладі успішних професіоналів наші діти отримують неймовірне натхнення і віру у власні сили!»
— «Київстар» - це соціально - відповідальна компанія, яка системно реалізовує благодійні проекти в рамках широкомасштабної соціальної ініціативи: «Для людей, для країни!, — акцентував увагу Віктор СКЛЯР, директор Київської філії компанії «Київстар» — Вже 6 років «Київстар» піклується про вихованців 25 підшефних дитячих закладів по всій Україні. Водночас, компанія допомагає вирішувати не лише побутові проблеми інтернатів, але й дарує дітям позитивні емоції, нові знання, радісні враження. Значна кількість благодійних проектів компанії передбачають підтримку дітей з особливими потребами. Головна їх мета - подарувати дітям впевненість у власних силах, допомогти розвинутись творчо та повірити в свою здатність перемогти життєві обставини!»
Щороку з нагоди Новорічних та Різдвяних свят співробітники національного мобільного оператора збирають подарункові набори для дітей-сиріт та дітей з особливими потребами із підшефних «Київстар» закладів. У грудні минулого року близько 5 000 співробітників компанії «Київстар» долучились до акції і зібрали подарунки: набори для розвитку й творчості для понад 3 500 дітей. Саме розвиток і самореалізація стали головною темою подарунків, які співробітники цього року зібрали для підшефних дитячих закладів «Київстар» по всій країні.
Спеціально для «Сіверщини»
Наталія ДАДІВЄРІНА,
менеджер зі зв’язків із громадськістю Київської філії
ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.»







Теги:зір, Чернігів, вадами, інтернат, малозрячі, зору, Школа, для, Київстар


Читайте також



Коментарі (0)
avatar