реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Омеляна хочуть судити за виконання рішень уряду

Звинувачення, висунуті Володимиру Омеляну Volodymyr Omelyan – черговий акт трагікомедії політичних переслідувань, що розгортаються в Україні.

Вдумайтеся: колишньому міністру інфраструктури загрожує від 5 до 10 років ув’язнення за наказ про виконання колегіального рішення уряду. Рішення, яке ніким не скасоване і досі діє. Це по формі.

А по суті – ідеться про зниження портових зборів для бізнесу. Що дозволило не лише здешевити кінцеву вартість імпортних товарів для споживачів, але й значно наростити транзит. Загалом же морські перевезення зросли за два роки приблизно на 20%. І от саме за це переслідують сьогодні Володимира Омеляна.

І хто переслідує? Національне антикорупційне бюро! Орган, який створено для боротьби з корупцією, переслідує людину за урядові рішення, які знижують корупцію і розвивають конкурентну економіку.

Закликаю НАБУ припинити цей фарс, який веде до повної дискредитації цього органу і антикорупційних реформ загалом. А порядних політиків, чесних бізнесменів і небайдужих громадян засвідчити солідарність з Володимиром Омеляном.

Володимир В'ЯТРОВИЧ



Теги:команда ЗЕ, Володимир Омелян, Володимир В'ятрович


Читайте також



Коментарі (0)
avatar