реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

... Як сліпий лось через палаючий ліс

Якщо я правильно зрозумів, то в корупції винуватий український народ, який потужно несе хабарі незламним українським керівникам. І ті вимушено йдуть назустріч виборцям.

Регуляції, процедури і закони, які не те що підштовхують, а волають: дай мені хабар, бо інакше тобі хана - ні до чого. Імпотентність і вибірковість української правоохоронної системи, яка ввічливо тричі перепитує: «то точно можна його садити?» у відповідь на крик 100% підозрюваного: «та ти хоч усвідомлюєш, хто і від кого я?!» компенсується запобігливим «Так точно!» у випадку політичної вказівки розправи з неугодним чи бажанням набити кишені і собі. Таке собі верховенство права середньовіччя, де Закон - це король.

У проблемах на фронті винуватий Байден, Захід, Шольц, «невдячний» Воллес, Столтенберг, який два дні не може додзвонитися в бункер і закрити небо, насамкінець, українські генерали.

Але точно не зірвана підготовка до війни, провалене військове забезпечення і відсутній український державний ВПК під час війни, дивні кадрові і військові рішення.

Коли виявиться, що на відбудову України немає ні трильйону, ні мільярдів, а треба ґарувати, давно реформувати і чесно врядувати - то це буде національним шоком, у якому звинуватимо кого? Знову нарід чи Захід? Чи обох разом?!

Я шалію, шановна редакціє!
Але, якщо всім нравіцца, то чого заважати суспільному щастю і договору?
Гірко!

Володимир ОМЕЛЯН



Теги:широка війна, Володимир Омелян, команда ЗЕ


Читайте також






Коментарі (0)
avatar